Nejlaoyku Adetime 1 hafta kala yapmıştım tam belli olmuyordu dayanamayıp 2 gün kala tekrar yaptım çift çizgiydi
4321 gamizee adet günümden 1 gün önce evde test yaptım ikinci çizgi belliydi ama silikti sonraki gün yani adet günümde kan tahlili yaptırdım gebelik var dedi doktor ama tabi ultrasonda falan kese hemen görünmedi 10 gün sonra kese de göründü
msa06 gamizee testler çok güvenilir olmaz. Benim b hcg 150 çıkmıştı testte 2. Çizgi çok hayal meyal görünüyordu. 3.-4. Hafta gibiydi. Adet biraz geçsin sağlık ocağına gider tahlil verirsiniz. Şimdi hamile olsanız da bebek 10 günlük b hcg 0 çıkabilir. Fazla düsünmeyin. Sanki adetiniz olacakmış gibi düşünün. Sanki hamileymissiniz gibi folik asit kullanın. Kendinizi hamilelige çok adapte ederseniz sonuç istediğiniz gibi olmazsa çok fazla üzülürsünüz.
EymenAli21 gamizee yapsanda varsa bile çok silik çıkabilir ben adetim 5gun geçmişti öyle yaptım testle onda bile silik çıktı 10 gün sonra net cikiyo biraz sabır bende sabirsizdim heyecan yapiyo insan anlıyorum canım seni inşallah Allah sağlıklı evlat nasip etsin sanada canım 🤗🤲
Mydarling gamizee Ben üç gün kala yaptırmıştım ama gebelik beklediğimden değil antibiyotik kullanacaktım doktor gebelik varsa ona göre ilaç yazayım dedi beta sonucum 6.61 çıktı iki gün sonra bidaha yaptır dedi 46.68 e yükseldi ☺️ Şimdi 32+3 haftalığız sağlıklı bir gebelik geçiriyorum darısı isteyen herkesin başına inşallah
Morperi İki gebeliğimi de adetten 3-4 gün önce öğrendim 🤭 inşalalh varsa çıkar, çıkmazsa da hiç üzülmeyin adet gecikmesi bekleyin 😊
MorTutkunu Denizzz5900 kuzum ovulasyon testi nasıl sonuç verdi ki 🙈 Bi merak ettim smdi bugün adet olmam gerekiyordu olmadım inşallah olmam da bende bi deneyeyim senin ettigini🤣
Denizzz59 MorTutkunu adetimden bir gün önce yaptım canım normalde t çizgisi silik olması gerekirken koyuydu bende şüphelendim öbürgün erken gebelik testi yaptım ☺️
Mugesahra33 gamizee yumurtalama gununuzu bılıyorsanız,silikte olsa cıkar 3kala,ama cok su ıcmeyın🤗gec yumurtalama dıyorlar ya,ozaman cıkmıyor,daha gec ckıyor
Zeynep_18 gamizee 5 gün kala normal testle öğrendim ben ama erken döllenmeymiş o yüzden ama sen yinede geçmesini bekle az kalmış günün🤗
asilinannesi2609 gamizee merhaba ben beklemen adet günümden 4 gün önce idrar testi yapmıştım ve şok silik çizgi çıkmıştı üst üste tekrarladım hepsinde yine silik çizgi çıktı kan testi verdim emin olmak için hamileydim yani belli olabiliyor :)
BsraAktr gamizee ben erken gebelik testi ile regl olmama 1 hafta varken öğrendim canım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı gittim hemen acilde kan verdim ve pozitif sonucu aldım, darısı başına inşallah♥️