Deletedmom404 tansudipi38 bez meselesi hep açılacak canım bebekten bebeğe değişir o durum bi bebeğe örnek prima pişik yapar bim bezi iyi gelir ama ben mesela sleppy aldım Öneri üzerine onu denicem inşAllah fiyatı da uygun olmazsa başka bi bez tabi deneye deneye
Kimyagercik tansudipi38 sleepy molfix ve prima dedim ilk basya hepsi iyiydi ama sleepy sizdirdi 40 gunden sonra suan prima kullaniyoruz ve sanirim hep onla devam etcez bebegim 50 gunluk
CanSuu SemihDamlaDalan sleepy kullanıyoruz doğduğumuzdan beri 3 ay oldu hiç bi sorun yaşamadık mükemmel bi bez
Sydabdk CanSuu canım bende sleepy almıştım ama benimki dışına çıkarıyor idrarı bebeğimin üzeri işleniyor. Ama ben kutulu olan dan aldım bir paket yenidoğann bir paket iki numara bakım örtüsü ve 4 tane ıslak mendil vardı .. acaba bu kutulu urunde mı sıkıntı
Kimyagercik Sydabdk bende ondan ben m bizdede kakasi gelirim dediydim hep 2 numarada 1 numarada sorunumuz yoktuda
Bekleyenler Şimdi benim erkek bi kuzenim var. 9 yaşında. Geçen gün dedi ki siz hangi bezi kullanacaksınız? Hiç düşünmemiştim. Bilmem ki dedim. Sence hangisi dedim. Biz kardeşime slepy alıyoruz. Prima kötü dedi. Kıyamam ya neler düşünüyor 😊