gulfem_93 Shylaaa o haftada zaten başı yada popusu belli olmıyorki et parçası şeklinde diye biliyorum ben. Onu iyice büyüdükten sonra anlayacaksınız 😊doktor gösteriyor
Minikbidunya Shylaaa 10. Hafta net belli oluyor hatta hareketlerini izleyebiliyorsunuz doktorum 5 dk izletti yerinde durmuyordu 4 cm boyundaydı ❤️🤗 çok heyecanlı çok duygusal bi an 🙏🙏
ekimannesi3 058elf ben 7 haftalıkken gittim başı çok belliydi hatta bebeğimin kafası var diye seviyorum 😂
minikprensimmm123 8 haftalıkken baya Bi belli olmaya başlıyor ya bende şuan 8+2 deyim 7 haftalıkken gittim diğer bebeklerim 8 haftalıkken kalpleri durdu kontrol diye gittiğimde kafası felan belli oluyordu yani
058elf minikprensimmm123 sağlıklı olsun inşallah bu gebeliğin 🤲🏻 benim 8+0 da belli değildi yuvarlak bi şey gibi duruyodu 🤗
Shylaaa minikprensimmm123 bende yolktan tahmin ettim biraz göbekte olduğu için 😄 kasık ağrısı, ağız tatsızlığı var bulantım çok çok hafifledi maşallah. Benimde öncesinde bir kaybım var inşallah sağlıkla alırız kucağımiza canım 8+1 iz 💕
Nurr_1 minikprensimmm123 bel Ağrım yok ama kasik ağrısı mide bulantısı ve koku hassasiyeti beni Mahvediyor 🤦♀️
Shylaaa Minikbidunya 7+6 da gittim her şey yolunda 12 de gel cinsiyete de bakarız dedi kaçırdım 10. Haftayı yani 😊
minikprensimmm123 Shylaaa Kasık ağrısı dışında Aynıyız canım bende de ağız tatsızlığı var benim de belim ağrıyor 🤣
minikprensimmm123 Shylaaa Evet canım pıhtılaşma felan yok ama doktorum iki düşükten sonra oksapar ve coraspin başladı
Tugcek33 Shylaaa çok normal bende anlamıyordum o zamanlar düşük tehlikem vardı kalpleri atıyor mu diye bakıyordu doktor, oh be diyordum şekillerine adapte olamıyordum🥰