momsboys Nur1806 24+1 olduk oglumla. Bu ara mide yanmam cok fazla bulantıda oluyor.3,5 kilo aldım karnım artık çıkmaya basladı küçük top yutmus gibi 😅 bide bu hafta cok halsizim sürekli yatıyorum normalmi
Nur1806 momsboys halsizlik bende de var canım. Kan tahlillerim normal çıktı ama bu hafta hiç enerjim yok. Belki havalardan olabilir
Nur1806 Kayasbht ben en son 21.haftada detaylı ultrasona girdim 565 gramdı. Mart sonu gidicem inşallah kontrole
mrsbiyolog Nur1806 27+6 olduk🙏🏻🙏🏻Göbekler belli olmaz mı önden önden gidiyoruz🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 11 kilo aldım ama ilk 17 hafta 2 kilo amıştım sonrasında coştum şimdi durulduk çok şükür🙏🏻
Hilalylmz58 23+2 yim gobegim baya bya belli birde benim gobek zaten buyuk okuyot grenler 7aylik zannediyor🙈 tam 5 kilo almisim bakalim kac kilo ile bitricem :)
Aysena 24+1 🥳 5 kilo aldım. Göbeğim çıktı hamile olduğum direk anlaşılıyor artık. Son 2 haftadır çok hızlı büyüyor
momsboys Nur1806 sanırım cünkü sadece yatmak istiyorum böyle değildim ağırlasmak için erken diye düşündüm çünkü
mom77 Nur1806 26+6 olduk oglusumla 🐛 5 kg aldım hamılelıgım Allaha sükür basından berı rahat gecıyor ılk 3 ayda hıc kusmam vs bır sorunum olmadı ama şu sıra arada belim agrıyor cok ayakta falan kalınca.
Aylinizm Bende 24+5 im 😍6 kilo aldım bu zamana kadar göbeğim bazen küçülüyor gibi oluyor bazen ortaya çıkıyor çok garip 😂 bol kıyafetler giyince belli olmuyor artık anlaşılsın istiyorum dışardan ama dar giyince belli tabi 😂
Ozge3747 Nur1806 26+4 oldum. Mayıs sonuna denk gelecek sezeryanım. ☺️Karnım çok büyüdü, ilk bebeğimde böyle değildi. 7 kilo aldım. Bir an önce doğsun istiyorum zaman geçmiyor gibi gelşyor.