Gulsen4224 evaburak95 ewt cnm atlattım şükür ben ilk aylarda öyle olmuştu su baya faydalı oluyor sağolasın cnm yine de bilgilendirmen için bana prilam fayda etmişti bünye ile alakalı galiba 🌸
evaburak95 Gulsen4224 ne demek 😍atlatabildiysen çok sevindim canım en önemli şey su gercekten. Çeken bilir çok zor bulantı kusma yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun.
evaburak95 Arkadaslar sizin serum dediğiniz şey ya tuzlu su ya şekerli sudur. Gebelikte takılan ise ringer laktat tır. Bu da sıvı elektrolit dengesini sağlar. Serumun ne bebeğe ne de size hiç bi zararı yoktur.🌸
Gulsen4224 evaburak95 aminn cnm inşallah🥰 herkese kolay hamilelik doğumlar nasip etsin gerçekten de çeken biliyor 🌺
Gulsen4224 mom11111 cnm ikiside aynıydı ama kızımda prilam fayda etti oğlumda hiç bir ilaç etki etmedi 🌸birde kız bebek uyku hali hep
mom11111 Gulsen4224 anladım canım teşekkür ederim benimde bulantılar prilamla geçiyor sadece uyku hali pek yok ama cinsiyete 10 gün sonra gidicem bakalım hayırlısı :)
3851 1bebeklianne beeen surekli kusuyodum ilk haftalarda ve bu 18.haftama kadar boyle devam etti asla hastaneye gitmedim
Berff58 1bebeklianne ben aynı durumdaydım onzyd ilacı kullanmaya basladım onunla ayakta kalabildim yemek yiyebildim en azından, doktorunuza danısıp öyle Bi ilaç desteği taleb edebilirsiniz
ftmlgz 1bebeklianne doktorunuzla görüşüp ilaç tedavısıne başlamanızı öneririm iki gün aç kaldığımı biliyorum kendinizi yormayın. Doktorum gebelerin çok kusmasını istemıyorum bebeklerimizde etkilenebiliyor demişti prilam başlamıştım hala içiyorum kusmalarım azaldı ama tiksinme bulantı devam 21 haftalıgım
Nuray23 1bebeklianne ben gunde 6 7 kez filan kusuyodum. Verdigi ilacda yan etki yapmisti. Serum versi 4 5 tane. Gozlerimin onu aciliydi valla enerjim yerine gelmisti. 🤗 bulantim gecmisti iyi bi yemek yedim o gun. Sonra da yavas yavas azalmaya baslamisti zaten. 12.haftada tamamen bitmisti cok sukur. Insallah sizinde uzun surmez
momsboys 1bebeklianne serum taktır mutlaka birde bulantı ilacı kullan bende o haftalarda cok serum taktırdım ne yesem kusuyordum
Mom2525 1bebeklianne daha dün gece hastanedeydim iki kere gittim 11 haftaligim ama gittiğimde daha iyi oluyor ikişer kere takıldı serum iki gidişimde de mide bulanti için takılan serum gayet iyi tabi sabah yine ayniydim ama ben noalde günde 3 litre su içen biriydim şimdi 3 bardak içiyorsam şükrediyorum vitamin takviyesi alıyorum zararsız ocean markalı