litha Littlespy evet gozlemliycem kendimi bakalim🤷🏻♀️kotu bisey olmasin da tek dilegim o bunyem ne kadar hassasmis gicik oldum kendime🙃esim bile diyo ki bu kadar dayaniksizsan yandik biz daha ilk denemeden boyle olduysan dedi ☹️ki hakli da☹️
CaglaG litha valla net bilmiyorum ben de kullandığım uygulamanın yalancısıyım keşke bazı kadınlar gibi ben de anlayabilsem yumurtlama zamanımı😅
litha CaglaG keske😅hangi uygulamayi kullaniyosun bende pepapp ve takvimim var ama orada gosterilen zamanlarda da hic bi fark yok bende 😅sirf meraktan indirmistim uygulamalari da bakiim ne zamanmis ben mi farkedemiyorum diye ama yok sanki hic olmuyo yumurtlama😅
Yildizlardan litha bu kadar detayli yazmayi pek tercih etmem ama icinin rahat etmesi icin yazayım. Iliskiden önce wc gitmek önemli iki taraf icin de. Tercihen erkegin dus alması da. Meni, ter vs anlık bir tahriş yanma yaratabilir. Hafif yanma normaldir bol su icin. Eger rahatsız edecek derecede artarsa aile hekimliginde idrar tahlili verebilirsiniz. Bana yukarda saydığım sebeplerden dolayı anlık bir reaksiyon gösteriyomussunuz gibi geldi. Eger gebelik cok istiyorsaniz da kafaya takmayın fazla belirti aramayın. Doktorum demisti kadinlar ilk denemede hamile sanıyor kendini beklentiyle prolaktin bile yükseliyor. Adet gelince bu sefer asiri uzuntu stres tsh da fırlıyor. Cogu sebepsiz hamile kalamamalar bu beklenti ve stres halinden çıkıyor. Ilk aylar önemliymis, kendimizi sakin stabil tutmazsak sonraki aylar cikiyor ceremesi:( belki siz boyle belirti aramiyorsunuzdur ama paniklemenizden dolayı sonraki dönemler arayacakmissiniz gibi geldi. Hayirli haberler alirsiniz umarim fazla beklemeden:💐
litha Yildizlardan yaa gercekten cok tesekkur ederim detaylica guzel guzel yazmissin🥺🤗inan okurken bi nebze olsun icim rahatladi 🙏umarim sadece dogal bi reaksiyondur bu degisimler ve gecer sonra da sorunsuz bi sekilde onume bakabilirim 🙏belirti aramiyorum olanlardan dolayi panikledim hakli olarak ilk defa olunca bi de hersey birden uzuldum ve endiselendim😌herseyin basi saglik saglimiz yerinde olsun da diger guzellikler de hayirli zamanda gelsin oyle diyelim💐
CaglaG litha clue uygulamasını kullanıyorum canım ovülasyonu bilmem ama adet dönemlerimi hep nokta atışı biliyor tavsiye ederim☺️
litha CaglaG aa bak bu uygulamayi hic duymamistim tesekkurler hemen indirdim😊bakalim bende de nokta atisi bilecek mi😆ya bi de mesela ben bazen 32 gunde 1 bazen 30 gunde 1 adet oluyorum donguyu soruyo ya uygulama o zaman ne yapmak lazim ki🤷🏻♀️😀
CaglaG litha ortasını yapabilirsin 31 gün falan zaten zamanla o senin adet günlerine göre düzenliyor kendini😅
litha Bfduam kasiklarimda olusan garip bi hissiyat ama rahatsiz edici alt karnimda siskinlik sertlik gibi sonra mantar akintim ne guzel gecmis gibiydi ilac kullanmistim bu olaydan sonra mantar akintisi gibi akinti oldu vajina floramin dengesi sasti sanki aynadan bakinca bile farkli oldu ki tek bir denemede🤷🏻♀️bi de gaz var ama cikmiyo gibi kasiklarim bi garip oldu ki bunlar bende hic olmayan seylerdi taa ki su denemeyi yapana kadar🤷🏻♀️
litha Bfduam denemeler bile degil tek deneme🙈korkudan bi daha deneyemedim daha🥴evet belki de oyle bakalim umarim normaldir🤷🏻♀️
didem1234 litha İlk denediğim ay hamile kaldım. Göğüslerin şişmesi ve göğüs ucunda benek benek bir şeyler olması, iştah açılması gibi belirtiler oluyor adet gecikmesi dışında. Göğüs ucuna mutlaka bak. Benekler var mı diye. Bana da arkadaşım söylemişti. Gerçekten doğruymuş.
litha didem1234 gogsumde hicbisey yok ama aklimda olsun ilerisi icin ya zaten sadece bir kez deneyebildim sonra hic deneyemedim ki daha yanastirmiyorum bile esimi korkudan🥴🙈benimki vucut tepkimesi ya da enfeksiyon tarzi biseydir afalladi bedenim ilk tanismayla naapsin🥴😆
Hzl litha Yani olduğunu hissediyorsun tam diyemem.adet in yaklasinca ağrı filan olmuyor iste ben öyle anlamıştım.ama emindim zaten
litha Hzl peki ilk denemede(ice bosalma) adet agrisi gibi biraz daha degisik gerci kasikta rahatsizlik hissi falan olmus muydu hemen 1-2 gun icinde
Mugesahra33 litha yanı ilişki yasamamızın 3gun sonrası yumurtam catladı,cok agrım oldu sag yumurtalgımın oldgu yerde genelde her ay olur,14gun sonra adetım gelir,bıdaha ilişki olmadgı ıcın bılıyorum ordan 😁doktorada sordum erkek sperm cabuk ölür doğru dedı ama senın kocanınkıler gucluymus demkkı dedı 😁
litha Mugesahra33 evet oyleymis gercekten😁yaa keske ben de anlayabilsem ne zamsn yumurtladigimi falan bi de sag yumurtaliga kadar bilip hissediyosun vay canina 😆😅
Mugesahra33 litha evet cnm gerckten sagdan yumurtluyorum,bıkere doktorda soylemıstı,soldakı pek buyumuyor dıye,hep agrım o taraftan olur,ılk gebelıgımde 2sene bekledım ,ister istemez öğrendım🤭
litha Mugesahra33 2 sene mi🥺ama mesela cogy kadinda belirti olmuyomus bi sekildr yumurtladigini anliyomus bendr hic belirti olmuyo yumutlamiyo muyum acaba🤭ama adet oluyorum 🥴