Ebrucolak41 Hanımlar çatlaklarınızı onlemek icin ne kullaniyorsunuz ve ne zaman kullanmaya basladınız illa cildiyeye gitmem sart mi bunun icin?
058elf Ebrucolak41 lierac aldım 20. haftamdan beri kullanıyorm bazen unutuyorum sürmeyi, aklıma gelirse gün içinde nemlendirici kremde sürüyorum
mlkkk Ebrucolak41 bio oil kullanıyorum benim hamilelik öncesi vücudumda olan yırtıklar hamilelikte kırmızılaştı kullandığımdan beri renginde düzelmeler var ben memnunum
Ebrucolak41 mlkkk benim sirtimda catlak olusuyor ani kilo alip verince sismeye baslayinca daha cok catlagim olur diye korkuyorum
pnrysfdnz İlk çocuğum da kakao yagi ve badem yagi sürmüştüm ilk aylar sonra lierac aldim. Sabahlari kakao yagini falan sürdüm gece yatarken liarac simdi de 3 ayligiz yine lierac aldm hic catlamam olmadi cok şükür 🙏🏻
mlkkk Ebrucolak41 benim de yırtıklarım o şekilde oldu canım göğüslerimde hamilelikte şişince hafif çatlak oldu yani muhtemelen karnımda da olacak
leylosule Ebrucolak41 12-13.haftalarda mustela kremle başladım daha sonra 22lerde falan karnım çıkmaya başlayınca krem yeterli gelmedi yağa geçiş yaptım şimdi çok memnunum yağdan