Mombabyy Bu iki isim arasında kaldım hadi herkez fikrini yazsın başka fikri olanda yazabilir her an değiştirebilirim o kadar kararsızım🙈😍
mlkkk Mombabyy hiç duymadım canım hiç mantıklı da gelmiyor bazı isimler uydurma olabiliyor gerçi ben anlama çok takılmam anlamsız da olabilir kulağa hoş geldikten sonra tabi kötü bi anlamı olmasında benim içime sinmedi ama senin bileceğin iş 😊
Kadriye_sekerci Lina çok kullanıldı gibi sıktı artık sanki. Değişik olacak diye kasılmış isimler gibi geliyor üzgünüm tabi bu benim fikrim. Ben idil koyucam. Karar verene kadar ipek nil idil ece mine gökçe arasında kalmıştım
Tulis_bebisi Bence ayliz sanırım seni çok bekledim dizisi hayranisiniz Lina çok var ve bilindik deisik olsun istiosaniz ki anlamında çok güzel ayliz 🥰
EymenAli21 Mombabyy ben kızım olsaydı adını Hayal koyucaktik eşimin çok sevdiği bi isim ve hep hayalini kurduğu bı isimdi ama Allah bize erkek nasip etti daha doğmadı 22+7 deyiz sağlıkla dogsunda fark etmez senin isimlerdende ben Lina çok beğendim canım detaylı bi açıklama oldu 😄🤗
Zdk Mombabyy açıkçası ikisni de sevmedim 😞 lina aşırıııı popülerleşti 2 bebekten birinin adı lina oldu 😓 ayliz de manasına inanmadım 🥺