Minnakhamis Ozlem23 bi tane almıştık biz ilk kan testi sonucunu öğrenince bu süperstar mı ne diyorlar o ayakkabıdan uğur getirsin diye 🙈😀 sonrada ben arada baktım eşim bekle zamanı var dedi durdu 😂 dur bakayım merak ettim 😬😂
melegiiimm Minnakhamis 3 muslin 2 kalin 2 penye aldim. Muslin almak sart cok kullanisli oluyor yazin kisin her turde kullaniliyor
Minnakhamis melegiiimm bende 3 tane aldım müslini ama boyutunu küçük almışım tekrar iadede edemedim kaldı öyle 🤷🏻♀️ o yüzden büyük boy bir tane daha alacağım ☺️
Kimkibu Minnakhamis 3 müslin bunlar geldiler hediye 2 tane kendim ördüm kayınvalidemde 1 kalım bir ince battaniye almış annemde bir ince almış🙄 baya çok oldu
mlkkk Minnakhamis aslında normal wellsoft battaniyede ölçüsü küçük diye puset battaniyesi diye geçiyor ayrı bişey değil yani 😊
mommy_bee 1 tane penye, 1 tane puffy örgü, 1 tane ince triko aldım. Kış icin belki tüylü kalın battaniye alırım.
Bayrakoglu69 Minnakhamis 4 tane Müslin 3 penye 1 pazen 1 kalın 1 triko battaniye almıştım oğluma . Şimdi bunları kızımda da kullanıcam 💝
mrs_elisah 2 kalın var. Dönüşümlü kullanıyorum biri kirlenince diğerini kullanıyorum veya birini dışarı çıkarken kullandıysam hemen yıkıyorum yedek olanı kullanıyorum. 2 penye battaniye var. Onları da dönüşümlü kullanıyorum. Zaten sürekli çamaşır makinası çalışıyor. 2 müslin 2 Polar 2 triko. Müslin ile kundak yapmak daha kolay oluyor keşke daha fazla alsaymışım diyorum 🤗
Minnakhamis Ozlem23 benim öyle bi imkanımda yok ilçedeyiz merkeze birlikte gidiyoruz mecburen 🤦🏻♀️😂 kocaların hepsi aynı demek ki 🤷🏻♀️😂
aannepandaa Minnakhamis ben 2 tame ördüm. 5 tane müslin diktim bir tane nohut bttamiye aldım. Yegenimin kalın olanlardan var onu alıcam 2 tanede penye var.
Ananasveannesi 3 tane penye hastane çıkışının takımları, 2 tane nohut, 3 tane peluş, 1 tane örgü, 1 tane kalın yün, 1 tane müslin çift taraflı, 3 tane müslin örtü, 1 tanede pike gibi pamuklu var. Hediye çok geldi ben sadece nohut ve yünü aldım.