Kuzeyufuk Kızlar bebeğim dört günlük. Sütüm var fakat emmiyor göğsünü sürekli reddediyor sarılığına Doktor sınırda dedi eds yöntemini kullanıyorum O zaman azıcık emiyor. Ama göğsüm reddediyor. Ne yapmam lazım mamayı alıyor. Göğsümün sağa biberonla versem mi? Cidden ağlamaktan helak oldum artık
Annesininmisi Kuzeyufuk ağlamayın öncelikle stresiniz sütünüze yansır. mama verebilirsiniz sütünüzü sağıp biberonla verebilirsiniz sarılık olur yoğun bakıma alınırsa eğer Hastanedekiler ya meme verecekler ya da sağmanızı isteyecekler
justwaiting Kuzeyufuk eğer göğüs ucunuz yoksa ondan emmiyor olabilir, silikon uç alın. Aç kalmasın sürekli emzirmeli ya da beslemelisiniz bir buçuk iki saatte bir aksi halde sarılığı yükselir
Blossom Kuzeyufuk Sakin olun. Stresinizi bebeğiniz hissediyor. Daha çok huzursuzlanır. Biberon ile vermeyin. Biberon rahatlığına alışırsa memeyi hiç almaz. Ya şırınga ile verin ya da çay kaşığı ile azar azar verin. Memenizi de sürekli teklif edin. Alışması lazım.
Zeylull Kuzeyufuk biberon tercih ederseniz hiç emmeyebilir. Silikon üç kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim
3prensesannesiii Büyük ihtimal biborona alışmış canım o yüzden memeyi redediyor bıkmadan usanmadan göğsünü vermeyi dene biboron verme mamadan vermeden bir gün boyunca dene istersen bi günde 5-6 kere kakasını yapıyorsa zaten doyuyordur anne sütü kadar değerli hiçbirşey olamaz
Annecik_ Kuzeyufuk sütünü sağ biraz biberonla ver bebek bir sakinleşsin sen de sakinleş o da bir rahatlasın sonra ılık bir duş al tut göğüslerine hem rahatlarsın hem de sütün bol gelir daha sonra yine dene önce bir ağlamasın ama sen de sakinleş kardeşim
Gzd Kuzeyufuk sakin ol canım, göğüs ucun küçük geliyo olabilir silikon uç dene, onu da almazsa sağ biberonla ver aç kalmasın, çene kasları kuvvetlendiği zaman kendiliğinden emmeye alışacak
Efsn-28 Annenin gerginliği bebeğe sirayet ettiği icin bebek de meme reddi oluyor . Sakinlesin öncelikle. Sütünüzü sagdiginizda da nihayette kendi sütünüzü vermiş oluyorsunuz ac kalmasından ve sütünüzün azalmasından daha iyi bir durum değil mi sağıp da vermek ? Siz rahatladiginizda bebeginizde rahatlayacaktır
Sena00 Kuzeyufuk sürekli makinayla sağıp vermeyi deneyin mamaya alışırsa artık kolay kolay tutmaz memeyi biberonda çok geliyo diye mamaya alıştı kızım şimdi yine emiyo ama mamaya çok düşkün oldu sürekli sağlarsaniz hem sütünüz çoğalır hemde bebişiniz yer inşllah Allah yardımcınız olsun 🤲
mlkkk Kuzeyufuk biberondan dolayı meme reddi yaşıyor olabilir biberon kullanmayın mamayı veya sütünüzü ya silikon kaşıkla yada şırıngayla verin bi süre biberonu unutsun göğsünüzü geri tutacaktır ama bu süreçte mutlaka sütünüzle veya mamayla doyduğuna emin olun
3MelekAnnesiii Kuzeyufuk biberon verme inat et o nasıl inat sen daha inat ol bende oglumda 3 ay meme reddi yasadım keske biberon yerine mamalar para vercegime gidip Bi danısmandan yardım alsaydım suan emerdi belki dedim 3 ay zor emzirdim sen gibi aglayarak felan ayakta hopla zıpla en son pes ettim sen etme lütfen sık sık teklif et uyku arasında emzir lütfen biberon verme onun yerine sağ aclıgı gececek kadar kasık biberon al onla tut biberon dahada senden uzaklaştırır
CnsLina Kuzeyufuk ağlamayın sizin paniğiniz ona geçiyor o yüzden emmiyor, onu kucağınıza aldığınızda kendinizden emin olgun we sewecen davranın sizin rahatlığınız geçecek ona we Allahın izniyle emecek sadece sakin olun
Kadriye_sekerci Bu kadar kasmayın kendinizi her bebek memeden emecek değil ya. Sadece toplum baskısı bu. Sağıp verin mama verin yeterki aç kalmasın
Ysmnuur Kuzeyufuk aynı durumu bende yaşadım ilk bir hafta emmek istemedi oğlum sağıp verdim devamlı, çok yıpratıcı bir süreç ama pes etmeyin teklif etmeye devam edin muhakkak alacaktır. Başta memeyi reddeden oğlum sonrasında 2 yaşına kadar anne sütü aldı benden 😊 sarılık değerine dikkat edin gerekiyorsa mama da verin korkmayın
Asli36 Kuzeyufuk instagramdan gönül rahatlığı ile bu sayfayı takip edebilirsiniz 🙏🏻 https://instagram.com/emzirme.danismanligi?igshid=11no9xpz3keam