Cemrenin_annesi80 Kızlar ben yeni dogum yapdım kimlik çıkarttırcam kızıma bunun için randevu almaya gerek varmı degiştirmek için randevu alınıodu o yüzden soruorum
NilayRuya Cemrenin_annesi80 alınıyor büyük ihtimalle arayıp sorun isterseniz belki direkt gidin derler randevu almadan
1Anne2Bebek1Kopek Cemrenin_annesi80 yeni doganlar icin randevuya gerek yok hatta bebeklere ayri memur bakiyo gidip hemen cikartabilirsin
Cemrenin_annesi80 RuzgarinAnnesi35 anladım yenı dogan için ücretsiz diye okudum internette ücret ödedinizmi
Cemrenin_annesi80 RuzgarinAnnesi35 ben şimdi almaya çalışdım ama bilemedim kendim içinmi randevu alıcam kusura bakma bilmedigim için soruorum
RuzgarinAnnesi35 Cemrenin_annesi80 canim kimlik cikarma randevu yaz Google ye sonra orada ilk cikan sayfaya tikla yeni dogan yazi yo oraya ister babasinin bilgilerini ister sen kndin bilgilerini gir al randevuyu hanginiz gidicekse
Mammimammi Cemrenin_annesi80 alınmıyor canım. 3 oğluma da almadan gittik. Sadece birinde ögleden sonra gitmiştik. Sabahtan gelin dediler. Ama randevu almadan hemen gittik