Cansell Su gıbı akıntım var ama kasıntı yanma gıbı bı şikayetim yok doktor bu fitili verdi kullanıp fayda goren varmı
Kediannesi123 Cansell ben kullandım canım su gibi akıntı ve bazen yeşil akıntı oluyordu bana bir faydası olmadı onun 7 Li olanını ve antibiyotik başlattı doktorum ama herkesin bünyesi ve bulunan bakteri farklıdır o yüzden ön yargılı olma inşallah sana iyi gelir 🙏🏻
Tobby Cansell evet ben kullandım ve faydasını gördüm. hatta su gibi akıntım çok olmuştu rahim ağzında incelme var demişti doktor bol su tüketerek ve hijyene dikkat ederek kullandım, 33. Haftama doğru gidiyorum tamamen geçti diyebilirim,
Cicek10 Cansell ben de oldu hatta hissetmedim yurtta nöbetçiydim öğrenciler vardı yanımda eşofmanım baya baya ıslanmıştı çiş yapmış gibi 😝😝 sonra o kadar olmadı ama yine de oluyordu ve sonradan geçti
Selviinurr Cansell bana önce ilaç verdi ondan sonra kaşıntı olunca bu fitili verdi 2tane zaten kullanınca şükür hiç Bi şikayetim kalmadı
Cansell Tobby bende kullanayım o zaman kasıntı yanma olmadıgı ıcın tereddütte kalmıstım ama ıslaklıkta cok rahatsız edıcı
Cicek10 Cansell şikayetim geçti o alıntılar fitilden olmuştu zaten fitil bitince akıntı da olmadı daha
kalben_duam Cansell ben kullandım kuruamaşır giymenin mutluluğunu yaşıyorum şuan. Resmen işemiş gibiydi çamaşırlarım😅