Derin2828 Tam temizlik iş güç zamanı yardım edecek kimse yok, kendimi ilk aylardaki gibi halsiz yorgun uykuku hissediyorum, enerji in neler tüketmeliyiz napabiliriz hanımlar yardım
ilknuryakiskan Derin2828 aynısı bende de var ve böyleyken kalp atışım hızlanıyor çok, tansiyonum normalde 9-5 ken şuan 11-7 lere çıkıyo ve şekerimde benim normalimin üstünde çıkıyo ve halsizlik dahada fazla oluyor. Nolcak bilmiyorum son günlerim diye sevinirken sağ salim doğurabilmeyi düşünüyorum aşırı stresse girdim 2 gündür
egemommm Derin2828 bende çok halsizim yataktan koltuğa, koltuktan yatağa devamlı yatarak geçiyo günlerim. Kolumu kaldıracak halim yok az yürüyüş yapıyorum eve gelince uyuyorum, diyorum şimdi böyleysem bebeğime nasıl bakcam diye kaygılanmaya başladım 😐
ysfali06 Derin2828 bnde yarın tam 36 olacağım. Geçen hafta 35 haftaya başladığımızda birden bire nasıl yorgunluk çöktü üstüme ilk günlerdeki gibi sürekli uykum geliyor yorgunum vs. Ddm heralde bu haftalarda böyle geçecek sanırım 🤷♀️ temizlik konusunda da doktor bana yasakladı artık bebeğin gelişimi haftalardır geri olduğu için. Ama öyle olmasa bile bu yorgunlukla yapmazdım öyle büyük temizlikler. Önemli olan bebek ve biziz kendimizi yormaya gerek yok. Hem zaten kim gelecek ben kimseyi eve almayı düşünmüyorum doğum sonrası annem babam hariç onlarda yabancı değil zaten. Sizde yormayın kendinizi. Önemli olan sağlığınız 🤗
imerveg Derin2828 ayniyim ayni 😔 36+4oldum ve yaklasik 32.haftamdan beri bitik durumdayim. Elimden geldigince hareketli olmaya calisiyorum ama vucut ayakta durmak istemiyo ki🤦🏻♀️ ev islerinde surekli dinlene dinlene. Bi uzanayim desem saatlerce kalkamiyorum. Son zamanlar gercekten cok zormus Allah yardimcimiz olsun🤲🏻🌸
Derin2828 ilknuryakiskan Allah yardımcımız olsun inşallah kahve içerdim açılmak için nabzım 120 leri buluyor onuda yapamıyorum
ilknuryakiskan Derin2828 amin inşallah benim ilk defa bugün bu kadar arttı nabzın neden olduğunuda bilmiyorum.
Yenianne21 ysfali06 bunları bende yaşadım hep bende 35+5 suan peki 35. Haftanızda bebek hareketleri günlük degsıyormuydu endiselendım bıraz bende normalde hareketler iyydi bgun daha seyrek ve az hissediyorum her gin degısen bir durummu
Derin2828 ysfali06 öyle öyle bende derin yapamayacağım az az birer oda yaparım olduğu kadar önemli olan sağlık sizde dikkat edin çok
Derin2828 ilknuryakiskan benim kızımdada öyleydi özellikle kahvaltıdan sonra cok sıkışıyorum artık alıştım sayılır kahveyi haftafa bir iki kez içiyorum cok severim türk kahvesini 😬☺ e çikolatadan hiç vazgeçemedim hepsi artırıyordur illaki ama ben gebe olduğumu çarpıntımdan anlıyorum her türlü oluyordu zaten
Derin2828 Yenianne21 canım benim 34 ten beri belirgin şekilde azaldı doktora gittim endişelenip durumu gayet iyi olabilir dedi 2 hafta önde cıkıyordu, yani hareketi var normal derecede aöa eskisi gibi çıldırmıyor acıtmıyor 😊