yagmurksr Gokce_life çok iyi anlıyorum seni canim biz kiz doğana kadar bi ton isim bulduk baktık olmuyor yani isimsiz kalacak bi baktık kizimiz supriz yapti ama ismi yok doğduktan sonra koyduk anca😄 oyuzden siz bir an önce karar verin derim
Didi6 Gokce_life Gölge adında tanıdığım biri var. Gayet de hoş bir isim bence. Kumsal isim oluyorsa, Gölge neden olmasın
Didi6 Gokce_life Evet seviyor. Ama benim tanıdığım Gölge bir hanımefendi, erkek değil 😊 Çok da güzel bi kız. Sanırım üniseks kullanılan bir isim Gölge.
Deletedmom15262 Miran ve Asil ismi güzel ama gölge güzel değil bence okul çağında çocuklar dalga geçebilir malum çocuklar bu konuda biraz acımasız olabiliyor gerçi her isime bir kup bulunuyor ama tabi tercih sizin yinede sağlıkla doğsun yavrunuz 🧿💐
Mimerayk Gokce_life Yanlış anlamazsanız Gölge genelde ya lakap ya da hayvanlarda çok duyduğum bir isim, pek bilemedim :/ Ama insanların ismiyle yaşadıklarına inanalardanım, Asil çok güzel bir seçim gibi duruyor 🧡
tugbakaragul Gokce_life Gölge ismi bana anlamsız geldi. Elbette ki sizin çocuğunuz istediğinizi koymakta özgürsünüz. Ama verilen isimlerin çocukları etkilediğine inanıyorum ve gölgenin isim olarak çocuğa olumlu bir katkısı olacağına inanmıyorum. 😊
Gokce_life tugbakaragul tabi ki fikrinizi ben soruyorum, değerlendiriyorum. Teşekkür ederim verdiğiniz fikir için☺️ Anlamı yüzünden bende zaten arafta kaldım🥲
Mimerayk Gokce_life rica ederim ne demek, elbette hepsi zor olacaktır ben daha o aşamaya gelemedim. 🤭 umarım sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz, ismi ile yaşasın 🧡