fatimayusel19 Memorial Bahçelievler hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı acaba fotoğrafçı alıyorlar mı odalar bakımlı ve temiz mi hemşirelerin ilgisi vs yakın zamanda doğum yapanlar yardımcı olabilir mi
eminenura fatimayusel19 ben de hastane arayışındayım bilgilendirebilir misiniz biraz🌸 nasıl bir hastane ücretleri vs nasıl
Ysn fatimayusel19 yaaa bende ona gebe kalmadan önce gittim asiri tatli ama riskli gebeyim diye korkularım yuzunden ona gidemiyorum bana perinatolog ile takip ederim demisti ama kararsızim su an sisli memoriale gidiyorum bende ama aklim hala oznur hanımda daha başındayım karar veremedim 😄
fatimayusel19 Cicekler Sigortalı fiyatları hakkında bilgim yok ben sigortasız gidiyorum 595 TL muayene ücreti doğum içinde 2020 fiyatından görüştük normal 10,sezeryan 12 bin
fatimayusel19 Ysn evet Öznur Hanım çok ilgili bi doktor her soruları sıkılmadan yanıtlayan aşırı tatlı
fatimayusel19 masallarin kaç aydır gidiyorum başından beri hasta kabul bölümü ve fiyatlandırma bölümünden bilgi vermediler Mart ayında başlamamışlar almamaya çok kararsızım sırf bu yüzden hastane değiştirmek bile istiyorum