litha 30-32 gunde 1 regl olup ovulasyon testi ile vs yumurtlama gununu bulanlar/bilenler acaba kacinci gune denk geliyodu yumurtlamaniz😊elbette herkesin yumurtlama gunu farkli olabilir ama en azindan yumurtlamasini bilenlerden duyalim😊
Guneyinannesi1 litha ben kürtaj oldum kürtaj dan önce 28 günde bir oluyodum kürtajdan sonra 41.gün oldum yumurtlamayi 15. Gün gördüm kisiden kisiye değişiyor… Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus
mbt34 litha Döngü düzenli ise 16-18. günlere denk gelir. Adetin ilk gününden 14 gün öncesinde yumurtlama oluyormuş normal şartlarda.
Mucizem11 litha her ay değişiyor canım genelde 17.gün görüyordum ama 15 ve 19.günlerde görmüşlüğüm var 😊
litha mbt34 yani adetin ilk gununden itibaren sayarak 16-18. gunler di mi? peki her kosulda adetten 14 gun once yumurtlama kesin ve degismeyen bisey mi😊
Guneyinannesi1 litha mesela ben bugun yumurtlama gördüm 14 gün sonra adet olcam anladinmi yumurtlama geç olursa adetinde gecikir
mbt34 litha Evet ilk günden sayarak ama değişmez diye bir durum yok pcos olanlarda daha düzensiz oluyormuş normalde de her ay aynı gün olmayabilir. Ovulasyon testi kullanmak lazım kesin tespit etmek için.
litha Guneyinannesi1 bugun yumurtlama gordugunu nereden biliyosun ovulasyon testi mi yapiyosun ben bilmiyorum ne zamn yumurtladigimi😁
bireylulmeselesii Guneyinannesi1 peki yumurtlama görmenin 14. Günü mü çatlama ’nin 14. Günü mü adet olunuyor bilginiz var mü
Guneyinannesi1 litha örnek verdim kız 😆 geçen ay yaptım ovülasyon testi 5 tane almıştım 3u bozuk çıkmıştı 2si de şans denk geldi ama yumurtlamayi degerlendriemedim 😆
Guneyinannesi1 litha he valla hiç sorma 😆 son testte yumurtlama günümü buldum ki ona bile güvenmedim hepsi bozuk olunca 😆 idrari almiyordu içine yani 3ude okde sanssizimki yumurtlamayida degerlendiremedim 😆
Guneyinannesi1 bireylulmeselesii yumurtlamadan sonra diyelimki bugün yumurtlama günün senin 14 gün sonra adet göreceksin…
litha Mucizem11 benim de genelde 32 gunde 1 ama en son 30 gunde oldu mesela😊acaba benim ne zaman oluyo yumurtlamam 🥺hic belirti olmuyo bendd ama acaba yumurtlamiyo muyum🥺ama oyle olsa adet olur muydum mi🙈