OzlemEnginDeniz Kızlar, normal doğumdan sonra vajinanın eski haline dönmediği, genişlediği kimi zaman estetik müdahale gerektirdiği, karı koca arasında ki cinsel ilişkiyi etkilediği söyleniyor. Yaşayan var mı, doğru mu ?
17ekiiimmmm OzlemEnginDeniz ilişkiyi etkilemiyo ama bende doğumdan sonra çok fazla idrar tutamama durumu oldu
Aselminaaa OzlemEnginDeniz etkilemiyor cnm kegel egzersiziydi sanirim ismini tam hatirlayamadim dogumdan sonra onu yaparsin kaslarin toparlanir
Balbocegi_ OzlemEnginDeniz canim guzel dikildiginde birsey olmuyo tuvalet tutamada normal egzersizle geciyor birkac ayda
Edakuz58 OzlemEnginDeniz ben hic bir sknti yasamadim 2nciye hamileyim buda normal olucak rahim 40 gnde toparlanir
17ekiiimmmm maria12 hayır malesef 2. Hamileliğim 31 haftalığım şuan inanılmaz arttı bebekte baskı yapınca
Mirayse1 OzlemEnginDeniz ben normal yaptım herhangi bir sıkıntı yasamadm gayet güzel devam etti hataa darlasmıstı. Doktoruna bağlı cnm doktorum güzel dikerse sıkıntı yasamazsın. Bnm doktorum estetik dikiş atabiliyor normaldede daraltma yaptığı için vajinada. seninki cok güzel oldu. eskisi gibi demişti gercektende öle oldu