zeynepbalci yatak odasında kullanabileceğim kullanıp memnun kaldığınız ahşap beşik önerisi alabilir miyim? Kademeli olsun istiyorum bi de anne yanı olabilen. Çooook kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var 🙏🙏🙏🤗
Rosesim zeynepbalci lorelli dream ahşap beşik aldım,hem kademeli hem sallanma özelliği var yatak odasında anne yanı olarak kullanılıyor ve satıcı 3yasına kadar kullanırsınız dedi,cibinlik takılıyor ve uyku seti ile birlikte aldık cok sık
zeynepbalci Bsmlh böyle bi şey istediğim ama her yerde aynı foto var tahtaları nasıl gelecek ondan korkuyorum
Rahnur Bende heynerden aldım yorumları çok güzel fakat daha kullanamadim 37. Haftamdayım ama beşik çok güzel 3 kademeli anne yani olabiliyor sallanabiliyor ve stoplama ozelligi de var 😊
zeynepbalci Rahnur heyner i nerden aldınız kaç günde geldi? Beyaz mı boyasız mı aldınız malzeme kalitesi nasıl acaba?
Nlfrylmz Rahnur link var mı acaba çok fazla beşik olduğu için saçma sapan memnun olunmayan bişey almak istemiyorum
Bsmlh bus91 benım tercihimde bu inşallah canım ama beyazı varmı onu araştırıyorum cunku benım 2 çocuk oda beyaz dolaplar sifonyer 🙈
Funda8989 Bsmlh beyazi cici bebe de var kizlar ben aldim 😉ama internette satisi varmi bilmiyorum bir bakin.
Tugce11 zeynepbalci bebekonfor un elyeza modelini aldım ben içinde korumalığı cibinliği yatağıyla satılıyo kademeli anne yanı
Tugce11 zeynepbalci boyasız ahşap demonte geliyor biz kurduk baya beğendik https://imgyukle.com/i/NSX7cf