Rahnur Merhaba kizlar 37+1deyiz eşim atatürk araştırmaya yeni atandi 2 aydir burdayiz omer beye muayene oluyorum onda doğum yapmayı düşünüyorum arastirma hastanesinde doğum yapanlar varmi odalar nasil ilgilenme nasil bilgi verebilirmisiniz?
Yagmurtanesi Rahnur yaa çok sevinirim doğum sonrası bilgi verirseniz. Bende 20 haftalık 🥰. Bana daha var Allah izin verirse. Sizinde inşallah çok güzel ve kolay bir doğum olurr
Yagmurtanesi Rahnur sizin normal doğummu gözüküyor şimdilik. Bende metin beye muayene oluyorum. Eğerki doğum zamanı belliyse biraz ücret ödeyerek tekli oda ayarlanabiliyormuş tek bildiğim bu
Rahnur Yagmurtanesi tabi veririm çünkü bana kimse bilgi vermedi o yüzden çok düşünüyorum nasil olacak diye.. size daha varmiş yazarım inşallah😊 amin Allah razi olsun inşallah hepimizin kolay doğumları olur 😍
Rahnur Yagmurtanesi evet şuan normal dedi doktor oda konusunda da birşey demedi ömer beye gidiyorum salı günü tekrar gideceğim o zaman konuşacağım doğum ve sonrasini oda meselesini yine yazarim inşallah