bebissveannesi H_E yazdıklarınız içinde Derin’i beğendim ☺️ Bizim düşündüklerimiz de Eylül, Vera, Hanne, Ela ❤️
DenizSayer H_E derin yaren asel 🌸👼🏻bunlar çok güzel bende almina koyucam kız olursa ama mira ismide hoşuma gidiyor asel mira mesala
H_E bebissveannesi eylül bizde seviyoruz ama haziranda olacağı için vazgeçtik bide çevremizde çok fazla var güzel ism
Beyzan H_E Asel ve yaren his geliyor kulağa söylemesi de kolay ama Ecrin elvin söylemesi biraz zor isimler özellikle elvin de kimi eeelvin şeklinde söyler kimi direk elvin der hoş olmayabilir ilerde
H_E Beyzan çok haklisin telaffuzları zor ecrin i çok beğendi abimiz ama herkes doğru teleffuz edemiyo
Aslhn8992 H_E asel çok güzel ama artık o kadar çok kişi koydu ki, ben asel koyacaktım bu sebeple vazgeçtim.
H_E heyecanli1anne Aslhn8992 ondada çok haklisin değişik anlamlı isim olsun diyosun Asel ismi bu ara çok konuyo bu gidiste isim bulamicaz biz de🤗
Lutfs28 H_E hareketli 😊 ama ben hamileligimde hic oturmadim gezdim dolandim son ana kadar iş guc 😊hani derler ya hamilelik naısl gecerse çocukta öyle olurmuş diye😊 kucukken bende asiri hareketliymisim🙈