esraemreee Kızlar bir şey sormak istiyorum. Gaz sıkıntı çekiyorum. Bu hiç bir şekilde dışarı çıkmıyor. Ve devamlı öyle olduğum durumlarda içimden çıkıyor sesler bunu yaşayan varmı ? Varsa ne gibi , çözümler yapıyor.
Mervesavas esraemreee keske bahsettiginiz gibi olsa bendede aksine hic gaz cikaramamaktan dogum sancilari cekiyorum ne zaman ufak bir piss he tamam gaz sancisiymis diyroum yoksa bebegimi kaybediyorum saniyorum😓
BirMuallime esraemreee canım ben de çok gaz problemi yaşıyorum gastrid var bende de ağrısı sırtıma da vuruyor karnım patlayacak gibi şişiyor.ben sıcak su içiyorum sırtıma ve karnıma masaj yapıyorum hafif hafif yanı sıvazlıyorum ılık duş falan alıyorum.sırtımı biraz sıvazlayınca evin içinde yürüyorum faydası oluyor sana da olur inşallah
mucizem09_ esraemreee canim gaz sanciya kimyon iyi gelir tum yemeklerine bi cimdik koy yada gunde zarari yok zaten bi bardak suyun icine yarimcay kasigi kimyin ekle onu gunluk ic kendini usutme sirtini ayaklarini sicak tut usutmek gaz yapar bide ac kalma fazla aclik gaz yapiyor bendechamilelik onceside cok cekerdim cok zor ❤😊🙏
Rosesim Günde 3-4 adet kuru kayısı tüketmenizi tavsiye ederim,ben de yaşıyordum kabızlıkla birlikte ancak suan düzene girdi artık sorun yaşamıyorum
Iryapars Doktorunuza prolance mix içebilirmiyim diye sorabilirsiniz. Probiyotik bu. Zararsız hatta çok yararlı. Bende çektim hemde nasıl. Bir gaz var ama nerde! kesinlikle çıkmıyor ama rahatsızlığını veriyor. Tabi gaz olunca kabızlıkta belli süre sonra oluşuyor. Çok şişmiştim. Ve boşaltım sistemi düzgün çalışmayınca aşırı mutsuz olunuyor. Bu ilaç dışında bol bol su içtim hep. Maden suyu çok güzel ama bazen o da kabızlığa sebep olabiliyor vücudunuza göre biraz.
hndhnd esraemreee canım o sıktığın için oluyo istemsizce sıkıyo insan bazen kendini veya biri oluyo vs 😂 sonra karnındaki savaş sesi dışarı çıkıyo geldiği an çıkarman gerekiyo