[silindi] Merhaba arkadaslar, Benim ilk bebegim olacak. Ben 50 cm 4 takim, 56 cm 4 takim aldim. Bunlar yeterli olur mu? Neden 50 cm aldin diyen de var, iyi ki almissin 56 lar cok buyuk oluyor diyen de. Siz nasil aldiniz yeni dogan kiyafetlerinizi?
aannepandaa [silindi] yeni doğan için alınanlar 1 ay ancak giyiliyormuş. Aldıklarınız yeterli gelecektir bence. Daha fazla almayın. Ben yeni doğan ve 0-3. Aldım gerisini bebek doğduktan sonra alacağım.
Bilge44 [silindi] Ben 50 cm iki tane takım aldım. Inanın giyebilir mi ondan bile şüpheliyim hastanede hemşireye onu versem mi diyorum. Gözüme çok minik geldi yaa kafam çok karıştı 🤷🏻♀️Sanki daha büyük,şiş gibi doğuyor bebebkler🤷🏻♀️ya da ben çok bilgisizim bu konuda 🤭
ysfali06 [silindi] bebeğiniz kaçıncı haftasında bilmiyorum ama biz kıyafet almadık hep ananesi dayısı almıştı 20. Haftada herşeyi hazırdı. Şmdi 36 hafta olduk ultrasonda 53 cm görünüyordu geçen hafta. Tabi yanılma payı vardır ama daha doğmasına zaman var uzamaya devam ederse aldıklarımız bile olmayabilir 🤷♀️ o yüzden yeni birşeyler almak için doğmasını bekliyoruz. İnş sizin bebek standartlarda doğar herşeyi olur üstüne 🤗 bizimde 1er tane 5li 8li 10lu hastane çıkışı 1 50 cm takım 1 56 cm takım 4 alt pijama patiksiz 6 tane kollu zıbın var. Yani aklıma bunlar geldi şuan 😅 doğduğunda boyuna kilosuna bakıp alırız dedik daha da birşey almadık
Dilara8228 [silindi] İlk oglum 53 santim ikinci oğlum 54 cm doğdu ikisininde hastane çıkışlarını 1 aydan fazla giydirdim . Şimdiki bebegime iki tane hastane çıkışı aldim 5 tane 3 6 ay 6 tane 6 9 ay aldim
Ozcelk Bende bu konuda çok tecrübesizim. Hala ne alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olurlarsa sevinirim 😊
[silindi] ysfali06 bebegim 28.haftada ama erken dogum tehlikem var, serklaj oldugum icin. Ama zamaninda dogarsa uzun olacak cunku kemik boyu onden gidiyor. 51-52 cm dogarsa 50 cm leri hastanede de giydiremem mi? Tulum degil, alt ust sigmaz mi cocuk😂
AAtlass Dilara8228 benimde oğlum 54 cm doğdu ona rağmen 2 aya yakın 5li takımları giydirdim. Simdi ikinciye hamileyim yorumlardan benim bile kafam karıştı😂 herkes aşırı iri bebek doğuruyor heralde
[silindi] Dilara8228 hastane cikisi dedikleriniz 50 cm olanlar dimi? Cunku aziz bebenin hastane cikislari direk 56 cm den basliyor mesela.
Gammzze [silindi] ben ikizlere hamileyim ve 5li hastane çıkışı 5er takım aldım yeterli mi sizce 10lu almak istemiyorum gereksiz oluyomuş zaten hepsi kullanlmiyomuş?
[silindi] Gammzze bende hep 5li takim aldim. 10lu takimlardaki seyler gereksiz geldi bana. 5li 3 takim, bir de tulum aldim.
aannepandaa Gammzze bende 10lu tkım almadım. 5li takımlardan aldım. Ayrıc pijama tkımı gibi alfım. Alt üst ayrı aldım. İşk aylarda giyilecek şeylerin çok abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Dilara8228 AAtlass gözlerine oyle geliyor demek bide tecrübesizlik var normal ki bir oglum 4 kilo 150 grm diğeri 4 kilo doğdu gayette rahat giydiler 😂
Beyzan AAtlass bence cm deyince çok büyüyor gözlerinde. Kıyafetler esnek oğlum 52 cm doğdu ve ben 1 ay çok rahat hastane çıkışı giydirdim sonra hava çok ısındı oğlum isilik oldu onları bırakıp incelere geçtik aynı muhabbet Seleepy bez için de var direk 2 no alan anneler var ben gerçekten anlamıyorum 3600 doğan oğlum ne minnakmis diyorum 😂😂
ysfali06 [silindi] ay valla ben o 50 cm olanı gözden çıkardım bnce olmaz gibi 🤷♀️ tecrübeli anneler yorum yaparsa daha iyi olur. Benimde ilk bebeğim ne nasıl olacak çok bilmiyorum 🤷♀️
idiloska [silindi] 0-3 ve 3-6 ay alacağım. 5 takım 0-3 ay 5 takım 3-6 ay bi de yaz bebeği çok kalın almayacağım. Listemi yaptım yavaştan başlayacağım almaya.
[silindi] Dilara8228 ay valla icim rahatladi, 50 cm bosuna aldin dedikleri icin tum hastane cikislari bosa gidecek sanmistim🥰
[silindi] Beyzan supermis bu, tulum olsa belki daha cok kasar dimi dizden? Alt ust takim olunca daha da rahattir sanirim?
Beyzan [silindi] evet tulum ve patikli alt zor oluyor ama alt üst takım sorun olmuyor üstelik 2 cm kısa olsa ne olacak bebeği sıkmasın yeter