Mertug Kızlar daha yeni hamileyim ve folik asit kullanmam gerekli sizler neler kullandınız doktorlarınız neyi tavsiye etti , Ben folidays kullanmak istiyorum içinizde kullanan var mı ?
metehaninannesiii Mertug ben ilk zamanlar kullanmıştım sağlık ocaginda ki doktor vermişti şimdi kendi doktorum onu biraktirdi başka folik asiti verdi içinde vitaminli olan onu kullaniyorum ama doktor hangisini önerirse onu al derim
Purpura26 Mertug Vifolic kullanıyorum. Çok memnunum içinde omega 3 olduğu için doktorum bunu öneriyor.
Fatma7666 Mertug Bende 12+6 haftalık gebeyim 12.haftama kadar folidace kullandım çok memnun kaldım bebişimin gelişiminde 🥰🧿🤲
Hillertrk Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende dün gittim doktora 5+1 haftayım folbiol verdi bana canım
smylmz Hillertrk bende eczaneden folbiol almıştım takipli doktorum o çok ağır deyip bitkisel bir folik asit yazdı onu kullanıyorum şuan “ FolicUS plus” 11+5 iz
Yasemin8892 Mertug bende folidoce diye bir folik asit kullandım içinde b vitaminleri ve omega vardı memnun kalmıştım
Sita3434 Bana doktorum en iyisi folidoce dedi neden bilmiyorum ama folbiol kullanma buna devam et dedi