Hav12316 Hamilelikte benim gibi miğde agrısı çeken var mı çok şiddetli ara ara miğde agrılarım oluyor sabaha kadar uyuyamadım napsam geçmiyor
Eda5858 Hav12316 bende öyleyim ne yapsam çare bulamadım dün doktorum mide koruyucu yazdı bugun baslayacagım iyi gelirse yazarım sana da mide agrısı çok zor ozellıkle akşamları tutuyor
Gzmglr Hav12316 ahhhh ahhh ne çektim ve çekiyorum halen. Bana doktorum rennie verdi o çok işe yarıyor. Ama her doktor vermiyormuş sanırım
Gzmglr Fatma7666 bitecek değil mi bir yer de bu ağrılar ya 😂😂 iştahla yemek yiyeceğimiz bölüm ne zaman başlıyor?
T-aksoy İlk zamanlarda bende yaşadım sonradan geçti tabi ki siz kaçıncı haftasındasınız. Geceleri benimde uykularım bölünüyordu bişeyler atıştırıyordum bide derin nefes alıp veriyordum. Geçecek inşallah 🌷
Hav12316 T-aksoy 15 haftalık canım ama ilerleyen haftalarda nasıl dayanacan sen 30 haftalarda şimdiden böyleysen dedi doktor😂
T-aksoy Hav12316 belki o zaman ağrın olmaz bende artık yok mide yanmasıda olmadı şükür inşallah olmaz😄