metehaninannesiii Hayırlı sabahlar herkese yarin doktor kontrolum var 12+3 haftalik olmus olacaz hastaneye gittigimde veya hastaneye gitmeden once neler yemem lazim bebegimin cinsiyetini ogrenebilmek için ne yaparsak kendini gösterir ❤
Kayraninannnesi metehaninannesiii canım eşim bana çikolata yedirdi hareketlensin rahat görelim diye doktor keşke yemeseydiniz ben tavsiye etmiyorum kontrole girerken çikolata yemeyi dedi çünkü aşırı hareketlendi işimizi çok zorlaştırdı
Mom080 metehaninannesiii doktorlar ultrason öncesi çikolata yemeyin diyor çok hareketli oluyorlar dün ultrason öncesi beni aradılar yememem icin
tospikveannesii Kayraninannnesi aynen 12+3 te bende çikolata yiyip girmiştim sıpa bir saniye yerinde durmadı ense kalınlığını bile ölçemedi doktor 1 saat sonra yine gelin dedi 🤣
Kayraninannnesi metehaninannesiii ben yememeni tavsiye ederim bugüne kadar tatlı ye çikolata ye lafını çok duydum detaylıda bile doğru düzgün yüzünü bile yakalayamadı doktor sürekli bir hareket halindeydi babası kılıklı 🤣🤪🤪
tospikveannesii metehaninannesiii ılkinde 15 dk ugrasti ikinci girdiğimizde 20 dk ugrasti keşke çikolata yemeseydin dedi 🙄😂
Mymiracle1 Canım ben 15 haftalikken gittim bebeğim bacaklarini kapamış göstermedi kendini, doktorum bir sonraki kontrole bol bol tatli türü ye öyle gel dedi. Yorumlardan anladığımda göre Doktordan doktora değişiyor 🌿