Hermione https://imgyukle.com/i/NS5WOc evet doktor %70-85 kız ama değişebilir dedi12+3 günlük bebe ☺️Yorumları alayım, başta kız olur sonra değişen oldu mu? Ben kız annesi olmak istiyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşın sevgiler 💕
tazeanneew Hermione değişende var değişmeyende bana 11 de %90 dedi 12 de kesin kız dedi şüpheye yer bırakmadı 13 olduk hala kız canım net gördüyse değişmez ama doktorun değişebilir dediği için bişey diyemeyiz
lifeofmybaby Hermione doktorun tecrübeliyse değişmez benim doktorum baya tecrübeli bende 13. Haftada öğrendim kız olduğunu ve değişmedi 💕
Dilek58 Hermione Ayyyyy yerim yaa bnm kızım gibi belli etmiş hemencikkk 🥰😂 bnde 14 haftalıkken kız dedi 20 haftalık olduk kızz hala bide abimiz var çok şükür rabbim tüm isteyenlere versin inşallah sağlıkı sıhhatli 🥰🤲🏻
Hifaa1635 Hermione başta genellikle erkek diye süphenilir doktorlar benimde öyle olmustu erkek dedi bende kız annesi olmak istiyodum Allah sonra nasip etti kız dedi doktorum hala öyle 39 haftalığız kızım olucak
Meryemhorasan Valla cnm benim 24 haftaya kadar göstermedi ayaklarını kapattı kız olduğu söylendi ama erkek çıktı belli olmuyor gittiğiniz de tekrar tekrar sorun bence
beybikos Hermione ayy değişmesin. 🥰😁😁😁🤭 Ben çok istiyorum. 12 de kız demişti. İki hafta sonra netlesecek
Omerhatice Hermione degisedevilir canim değişmeyedebilir oğlumda 12 de net erkek dedi değişmedi simdi kizimda 12de erkeğe benziyor dedi 17de kıza benziyor dedi 22 de net kiz dedi 🥰
aeminegmss Banada 13 haftalıkken erkek dedi sonra 15 haftalıkken kız dedi 18 haftalıkken gittim erkek dedi şimdii ayrıntılı ultrason bekliyorum inşaallah erkektir 🥰
DenizSayer aeminegmss ne oldu acaba aynısı başıma geldi benimde 12 de erkek sanki dendi 16 haftamda iki çizgi kız dedi doktorumuz ama hala kafam karışık kız mı erkek mi diye sizin belli oldu mu?
Hermione Rabismomm4 Rabismomm4 geçen cumartesi yani 13+3 sanırım baktı yine kız dedi. Sanırım değişmez artık 😌 değişirse de yazacağım yine 😂😅
Morvy Hermione bende dün öğrendim 90% kız dedi şuan okadar odaklandım ki eşimle kız oluşuna sonradan süpriz olmasın diye dua ediyorum😅
Feyzayelekin 15+5 deyiz ilk gebelik kız dedi ama netleşmesi için 20. Haftayı bekleyelim dedi böyle olup değişen var mı hanımlar? Sağlıkla kucaklayalım inşallah 🐣❤️