Busramusti Sevdelibol bende benzer bir takım aldım. Ayrıca önden gömlek gibi olanlardan da aldım. Kordon dolanması ve düğüm olması nedeniyle dün sezaryen olmak zorunda kaldım kendim kalkamadim uyuşukluk ağrılar falan anca akşam 4 5 gibi kalkabildim gömlekli olan takımı giydirdiler fotoğraf çekilmek istemiştik ama anca bugün o modda gibiyim ama hastane ziyaretçi bile kabul etmedikleri için kendi babam bile 5 dk görebildi 😒 fotoğrafci da kabul etmediler doğal olarak 😀 normal doğum olursa ve hastaneniz izin verirse bence güzel
Sevdelibol Busramusti hayırlı ugurlu olsım canımm saglıkla büyüt bizim sanırım fotografcı hastanenin 🥰
Ozlem23 Sevdelibol bunun emzirme özelliği var mı sanki düz gibi ben başkasının yanında pijamayla gezemiyorum o yüzden ben giyemezdim kendime normal elbise gibi olanlardan aldım lcw dan şimdiden giyiyorum zaten lastikli olanlar sıkıyo diye hemde bol bol giymiş olayım diye
Ozlem23 Sevdelibol 😁 o zaman doğumdan bir süre sonrada kullanabilirsiniz bence zaten hemen karnınız eskisi gibi olmuyo
Ysm36 Sevdelibol Doğum için aldım henüz giymedim ama tiril tiril doğumdan sonra da giyebileceğiniz bir ürün ziyan olur diye düşünmeyin
Bsmlh sedardahuseyin önden düğmeli bedenını nasıl aldınız acaba yardımcı okurmusunuz ben 38 bedenım diyetim var kilo almadım göbeğim var nasıl almam lazım
sedardahuseyin Bsmlh canım BN bi L aldım bi M beden aldım 2 takım aldım sende 2 takım al bi koyu renk aldım bi açık nolur nolmaz koyu renk olması iyi nolur nolmaz
Bsmlh Sevdelibol ben 38 almıstım ilkinde tam oldu önü kalkıyor baya zaten doguncada indi 62 kiloydum o zaman şimdi 55 kaldım 60 kıloyum 30 haftalıgım
idiloska Sevdelibol gecelik daha rahat oluyor, ablama pijama almıştık, tuvalete giderken zorlanmıştı arkadaşları gidip gecelik aldılar, ben yüksek ihtimal iki gecelik bi takım da pijama alırım.
Sevdelibol idiloska 1 adet geceliğim var evet aslında gecelik modellisinide alabilirim pijamalıdansa evdede rahat kullanılırmı acaba geçelik
Hilal70 Sevdelibol canım kesinlikle al bende bir tane bundan almayı düşünüyorum birde sade pijama takımı. İlk gun ve hastane cıkısı cok rahat Ederiz dıye dusunuyorum
Basakgul Sevdelibol Beyaz renkte normal bir gecelik ya da önden düğmeli alsan Bence fotograf çekimi için de kullanılır.Ben öyle yapmayı düşünüyorum
Bsmlh sedardahuseyin ben bir lohusa alacağım da bunu 2 alayım diyroum benım bacak popo olmadığından l içinde kaybolurum gibi sanki doğumdan snr düşerse bide😁😳 ben diyette olduğum için kilo almıyorum hiç
Tugce11 Sevdelibol ben m giyiyordum normalde pantolonlarımı fln hep l almıştım bunu da l aldım gayet rahat oldu beli de ayarlanabiliyo hamile pantalonları gibi.üstü de zaten baya geniş
NefesDeniz Sevdelibol Bence çok güzel bir takım birde lohusa sepetine bakın isterseniz orada da çok güzel modeller var. Ben ordan aldım gecelikli tercih ettim daha az dantelli sade ama şık bir tane sabahlıklı takım aldım 2 tanede yedek gecelik aldım. Gereksiz gibi düşünmeyin bence ilk gebelik sizinde dimi bence ne güzel foto çekimide olacakmış gayet şık olursunuz çok güzel anılar bunlar☺️ Ayrıca eve geçtiğimizde de giymeye devam edicez rahat rahat bence gereksiz diye düşünmeyin alın.
Sevdelibol NefesDeniz dogru diyorsunuz gerçekten her şekilde kullanılır inşallah nasip olur da giyeriz rahat rahat ilk gebelik evet 😍😍