Fundasrc-2 Anne54 bence yeter zaten siz düzeldiğiniz zaman kafa dağıtmak için alışveriş ihtiyacı duyarsınız o arada şunuda mı alsam bunuda mı alsam oluyor bakarsınız kimi bebeğe süt yarıyor kilolu olur ona göre alırsınız
-Cansu- Anne54 canım yeterli gibi duruyo bir bakarsın olmadı doğduktan sonra da takviye yaparsın. Bu arada kaç haftalık olmuştun canım 😍🤗
Ebrununbebe Anne54 yeter kuzu ☺️☺️ ilk bir hafta içinde alışacaksın zaten günler geçtikçede ne alman gerektiğini yaşarken anlayacaksın bileceksin. Bebek bezinide paket paket alma sakın yenidoğan özellikle
-Cansu- Anne54 18 haftalığım canım daha önce birkaç posta da konuşmuştuk aklımda kalmışsın merak ettim kaçıncı haftaydın diye 🤗😘
Ebrununbebe Anne54 yani yeterli yani şöyle söyleyeyim bebeğin büyüyerek bezin sıktığını gördüğünde bir numara büyük almayaa başlayacaksın belli bi aydan sonra da paket alırısn ilk aylar değişiyor hemenceceik büyüyor
SevgiErcan Anne54 0 3 aylık çok alma giydiremezsin anca 20 gün giyer sonra hiç olmaz 3 6 6 9 al alacaksan bunlarda yeterli tulumda alma anca 20 gün giyer tulumda sonra sıkar
-Cansu- Anne54 iyi gidiyor canım şuanlık pek bir sıkıntım yok birtek koku hassasiyetim vardı oda azaldı onun dışında iyi senin nasıl gidiyor
queens Yenidoğan almayın bence çabuk büyüyorlar ben hep 0-3 ay aldım kızım iki aylık şimdiden tam geliyor bir ay sonra 3-6 aya geçeriz ki 3 kg 50 cm doğdu
Anne54 -Cansu- iyiyim çok şükür her dönemin farklı bi sıkıntısı var sağ sağlim alalım kucaklarımıza 🤲❤️