3 mart çarşamba günü 38+1ken muayeneye gittim doktorum 1 cm açıklığım olduğunu bebeğin de iri olmasından dolayı benim de normal istememden dolayı suni verelim dedi. Suni vereceği gece benim suyum geldi cuma gecesi saat 2de. Gittiğimizde açıklık 2 cm idi. Bana 6da suni vermeye başlandı suni sancıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum dayanamadım kestirdim sonra benim kendi sancılarım başladı anca 3 4 cm oldum sezaryen istedim ama dr ameliyata gireceğini mecbur bekleyeceğimi söyledi sonra 6ya çıktı açıklık ama ben bildiğiniz ölüyorum bi yanda annem ağlıyor bir yanda kocam. 6 cm açıklıktan sonra dr senin gücün kalmadı alalım dedi bu arada 24 saati geçkindir uykusuzum onun da yorgunluğu var. Sezaryene girdim rahmimde açıklık olduğu için sonrasında bi de onu toplamaya çalıştılar o da aynı doğum sancısı gibiydi ben saçımı yoldum parmaklarımı ısırdım açıdan bir yandan dikiş ağrısı bir yandan o. Sezaryende de ilk kalkış oturduğun yerden kalkmak falan çok zor acı çekiyorum hâlâ ama şükürler olsun ki pamuk kızıma kavuştum. Benim doğum hikâyem böyle sizlerinki çok güzel olsun ❤ bu arada bebeğim iri falan değil 3700 denmişti 3400 doğdu