damlali GYnoferrosanol kullanıyorum güzel beslenmemden bu ilaç sürekli kabız yapıyor acaba Başkan ben kullanablirim bekunis ishal ilacıyla tuvalete çıkabiliyorum
-Kbra8- damlali ferrum Demir ilacı kullanıyorum kabızlık sorunu yaşamıyorum hiç şükür. Tek yan etkisi koyu renk dışkı. Onun haricinde bişey yok. Yatmadan önce içiyorum ben.
Bilge44 damlali gyno ferro sanol kullanıyorum ama bir de magnezyum takviyesi alıyorum engelliyor kabızlığı 👍🏻haftanız çok ileri değilse doktorunuz yazsın magnezyum hem ağrı sızılara da iyi geliyor bir nebze😊💊
Ozge20ulu damlali doktor onermedimi başka demir ilacı, benide çok kötü yapmıştı şimdi ocean microfer sıvı kullan yine gecmezse başka tavsiye ederim dedi ,ama dünya varmış hiç kabızlık problemi kalmadı ,
zeytinkiz -Kbra8- evet bende 4 ay kullandım kahvaltı sonrası günde 1 tane alıyordum koyu dıslı yapıo ama hergün wc çıkıyordum ki ondan önce kabızlık sorunum vardı kesildi haptan sonrada
svdmm16 Ferplexfol şurup doktor kabızlık yapmadığı için bunu veriyorum demişti bayadr kullanıyorum sorun yaşamadım
-Kbra8- zeytinkiz normalde Demir ilacını tüketmeden önce süt ve süt ürünlerini tüketmemiş olmak gerekiyormuş ilacım etkisini azalttığı için. Bende kahvaltıda üç çeşit peynir falan tükettiğim için gece yatmadan önce içiyorum 😊
zeytinkiz -Kbra8- bende peynir yiyiyorum ama doktorum bişey demedi hamilelikte önceki 4 ay kullandım ben sonra gerek duyulmadı 😊
Bilge44 Mumyy Evet ben doktoruma dedim ki demir ilacına başlıyorsunuz çok korkuyorum kronik kabızlık var zaten bende dedim. Korkma magnezyum da yazıyorum gün içinde onu da al dengeler dedi. Gerçekten de öyle oldu🤷🏻♀️Sabah erkenden demiri içiyorum öğleden sonra 3 gibi magnezyum şimdilik kabızlık yok👍🏻😊
Leylaalin Canım bunu doktoruna söylemen lazım herkese verilen Demir ilaçi vücudun ihtiyacına göre genelde demirl ilaçları kabiz yapmıyor
Esin25 damlali ben onu yutamıyodum tablet oldugundan ve kabız ypıyodu doktora söyledm ferrum yazdı hapını
Mumyy Bilge44 ay benim de tüm hayatım boyunca kabızlık problemim olmuştur dün defalarca gittim ben de diyorum ne oldu bana 😃 hep devam eder bu etki umarım 😃
Bilge44 Mumyy Değil mi ben de bayıldım inşallah devam eder de rahat ederiz💕🤦🏻♀️benim sezaryen kısmetse o yüzden sonuna kadar kullanıcam kısmetse hamileliğin. Çünkü normal doğum için son aylarda bıraktırır doktor kasılmaları engelliyor diye 👍🏻
Elifseb1 damlali Ecz alınmıyor ama amway ın iron folik isimli Demir vitaminini öneririm kabızlık yapmıyor
Cemrece damlali Bana doktorum bitkisel bi demir ilaci verdi 90 adet vardi icinde bitirdim hic de kabiz olmadim memnunum yine doktoruna sor istersen ama benimkinin adi Voonka Iron bitkisel