DenizSayer Murvetdundar canım daha çok çok erken bana doktorum ilk gebelik olduğundan biraz geç hissedersin dedi ultrasonda kıpır kıpırdı anca 22 haftaya doğru hissedersin dedi az sabret hissedeceksin
Mltm Genelde 20. Haftalarda hissedilir de o yüzden. Kıpırdasa bile size hissettirecek kadar güçlü değil henüz birkaç gramlık bir bebek.
Eylul21 Murvetdundar sizinle ayni hafta ve gündeyiz😇 Bende henüz bisey hissetmiyorum sanırım çok erken daha keske bir an evvel hissetsek iyi olduğunu bilsek☺️🥰
sennur26 Murvetdundar çoook erken canım daha incir kadar nerdeyse doktorlar 17-18den önce hissetmeniz imkansız diyor. Benimde ilk gebeliğim 21de tam hissettim 🥰
Heein Murvetdundar ay canım ya ilk gebelikte ben şahsen 20haftalıktı tam haraketini hisetimde şu an ikinciye hamileyim ikinciyde 16haftalık hisetmiştim his etmemeniz cok normal 20haftalardan sonra baya hisedersiniz hele 30lardan sonra az dursada yatsam dersiniz alahın iziniyle inşallah 🌸
Nur000 Elestirmek icin soylemiyorum bi annenin kalbinide asla kirmak istemem ama böyle üzülüp post acana kadar internetten bebekler kacinci haftada hissedilir diye bi arastirma yapsaydiniz aklinizda soru kalmazdi 🌼
Elif5361 Murvetdundar çok küçük haftanız ondan ben 17. Haftamda sadece 1-2 kez hissettim çok farklı duyguydu ☺️İlk gebelikler geç de hissediliyormuş
Minnak_annesi34 Murvetdundar üzülecek bir durum yok ki ilk gebeliğin ama üzülüp burdan cevap bekleyene kadar netten 2 dakikani almazdi sende normal yasantina geri dönerdin 😊imkansız zaten hissediyorum deseydin o zaman herkesi üzerdin
Ozge20ulu Murvetdundar du bakalım bismillah ,en geç 24haftaya kadar hissetmeyenler var daha kaç gram ki , ayakları ne kadar ki tekme atsın annesi sabır🥰