annesininpirensesi -MinikMucizem- canm takdiri ilahiden baskasi hurafe inan hz allahin emrettigi oluyor anne rahmine düstugu an belli olurmus cinsiyeti buyuklerimiz oyle derdi
BegumIscanTunc -MinikMucizem- benim çin takvimine göre erkek gösteriyor ama biz cinsiyeti 18. Haftada anca göstererek öğrendik ve kızımız olacak bence çin takvimi tutmuyor
-MinikMucizem- İlk oğlumda tuttu şimdi 9 haftaligim yine erkek diyor ama oğlumdan çok farklı yaşadıklarım acaba cinsiyet mi değişik olacak diyorum 🙈🙈🙈
Ella204 -MinikMucizem- sende haklısın😊 çin takviminden çok karbonat testine inanıyorum bak ne yalan söyleyim 😄 onu dene bence
[silindi] Ella204 denedim acayip kabardı gerçekten bardakta ilk idrarla yapmıştım kabarırsa erkekmiş tutmadı bende 17 haftalığım kız doktorum yanılacak birisi olsa inanmam ama 🤗
Ella204 rukiyyee bi plastik bardak kap artık ne olrsa 1 parmak karbonat koyuyosun baska bir kaba idrarını yapıp karbonatın üzerine 2 3 parmak kadar döküyosun. Kabarırsa erkek kabarma olmazsa kız
Shyla91 Ella204 ben denemiştim kopurme oldu ama tasma olmadı bardağı idrarın üzerinde 3 yada 4 cm kopurme olmuştur ne oluyo ozaman cinsiyeti
Cansu101706 -MinikMucizem- tatlım çin takvimine bodoslama bakılmıyor. Eğer ocak ve şubat doğumluysan yaşına +2 eğer marttan aralık ayına kadar olan zaman doğduysan +1 ekleniyormuş. Bende tutmuyor sanıyordum ama bunları deneyince oldu
2prensesannesi1 -MinikMucizem- cnm zaten 2 seçenek var ya kız olacak ya erkek dimi takvimde bi tahminde bulunuyor o kadar