melekanesi Kizlar merhaba Adetimin üçüncü günü günde iki defa klomen kullandım. Gün ve 13. gün doktora kontrole gittim. Doktorum gayet güzel bir çok yumurtan oluşmuş. Bu ay çatlatma iğnesi vermeyeceğim. Bakalım kendi çatlayacak mı dedi. Adet olana kadar gün aşırı ilişki önerdi. Ve 15. gün su gibi akıntım ve adet gibi kasık ağrım oldu. Bugünde 17. günüm dokununca göğüs ucunda ağrı oluyor. Kullananlar siz dede ağrı oldu mu? Neden olabilir? Adım Melek dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim. Rabbim hepimizin gondlune göre versin inşallah.
aslidbd melekanesi bu ay bende ilk defa klomen+çatlatma iğnesi oldum iğneden 2 gün sonra normalden çok fazla şeffaf akıntım oldu. yumurtanın çatladığı gündü ama ben iğnenin etkisi diye düşünmüştüm ama belki de klomenden dolayı oldu
aslidbd melekanesi kasık ağrımda çok fazla oldu hem normalde hem ilişki sırasında şiddetli ağrı ve baskı ama yılmadan ilişkilere devam ettik:)) hala ağrım oluyor, cuma günü doktorum normal olduğunu ağrı oldukça değerlendirmeye devam edin dedi
BuseVV melekanesi ben çatlatma iğnesi ile kullandım. İğneden kaynaklı göğüs ucu hassasiyeti çok yaygın diye duymuştum. Bende de olmuştu. Şimdi gebeyim. İnş çok güzel haberler alırsınız.
Yagmur8001 Ben klomeni çatlatma iğnesiyle beraber kullandım ve 36.saate yakın akıntıyla birlikte kasık ağrısı çektim 17haftalık hamileyim senin de yüksek ihtimal yumurtan çatlamış canım bugünleri kesin değerlendir 🤍
melekanesi Yagmur8001 maşallah canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gün aşırı değerlendiriyoruz. Adet olana kadar mı değerlendirdiniz?
Yagmur8001 melekanesi canım açıkçası ben iğne olduğum için 36 saat sonra bir deneme yaptık , onun üzerine bir gün sonra denedik o şekilde tutmuş 🤎
melekanesi aslidbd tamam canım teşekkürler. Bu ay güzel haberler alırız inşallah. Ne zaman adet olman gerekiyor? Aynı zaman mi ondan soruyorum.
aslidbd melekanesi bu sorunun cevabını ben de arıyorum:)) benim adetlerim çok düzensiz pko luyum. iğneden 14 gün sonra olunuyor diye yazılar okudum ama benim için o gün döngümün 22. günü oluyor kafalar çok karışık🤷♀️
melekanesi aslidbd canım ben daha önce klomen+çatlama iğnesi kullanmıştım. Doktorum çatlatma iğnesinin olduğu günden 17 gün sonra test yap demişti. Ben iğne yapıldıktan 14 gün sonra adet olmuştum. Bende polikistik overim
melekanesi BuseVV ben iğne kullanmadım canım. Neden oldu anlamadim. Klomen yapar mı acaba? İnşallah canım teşekkür ederim.
BuseVV melekanesi ağrınız yumurtanız çatladığı için olmuştur. Benim de çatlayınca feci ağrımıştı hem de. Siz günleri değerlendirin mutlaka. Çatlamış olması çok iyi haber. İnşallah güzel haberler alırsınız.
melekanesi BuseVV İnşallah. Teşekkür ederim. Adete kadar gün aşırı mı değerlendirmiştiniz? Ağrınız adet ağrısı gibi miydi? Arada batma oluyor muydu,?
BuseVV melekanesi ilk klomen tedavimde Dr um gün aşırı demişti. 2.denememde 3 yumurta çatlamıştı. Çatladıktan hemen sonra 3 gün her gün dedi sonraki günlerde gün aşırı dedi. Spermler vücutta 72 saate kadar canlı kalabildiği için Dr unuz ne derse onu yapın bence. Ağrım da adet sancısı gibiydi batmalar da vardı ve beni gece uyandıracak kadardı.
Mavi_- melekanesi canım bir şey soracam ben de klomen kullanıyorum ama sanki bende yan etki yapıyo midem çok bulanıyo aşırı halsizim iştahım gitti yani başka ilaçta kullanmadım tadı da berbat zaten
Mavi_- melekanesi 29 mart regl tarihim tabi 2 gün önce dostınex kullandım belki o da yan etki yapabilir
ebrusngl Bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım klomen öyle göğüslerde etki yapmaz büyük ihtimalle yumurtanız çatladığı için yaşıyorsunuz o belirtileri inşallah sizinde tutar