ilkannelikkk 28.haftamdayım sanki nefesim yetmiyo biraz konuşayım biraz hareket edeyim hoop tıkanıyorum daha önümde çok haftalar var boğulmadan tamamlarım inş. 😅
Melikesvm ilkannelikkk bende aynı pazartesı 29 olucam nefes alamıorum burnum tıkalı agzımdan alıyorum horlamaya basladım🤣
Zuleyha16 ilkannelikkk bende 28+3 oldum bende gece sabahlara kadar uyuyamiyorum burdada dikkatimi çekti genelde bu haftalarda herkes aynı şikayetten bahsediyor demek bu haftada normal herkes aynı şeyi yaşadığına göre rabbim yardımcımız olsun nefes alamamak çok zor gerçekten
Sose ilkannelikkk bende 28.haftadayım bu gece gövdem yukarıda olcak şekilde( ama sırt üstü) yemekten sonra biraz uyuya kalmışım nefes darlığı ile uyandım korktum o anda.. Hemen kalbim çarpıntı yaptı bişey oldu sandım..
Melikesvm ilkannelikkk valla hıc deme bazen alıyorım ama bazen hıc alamıorum az kaldı neyse 2aycık 🤣 ondan sonrada bebıs aglar uyumayız
mrv_b Kvsr-klm 29.haftadayız midemde yaşıyo bizimki de ve hiç yerinde durmuyor 🥴 bi bitseydi hayırlısıyla şu hamilelik 🥴
Sose mrv_b aynen vallaa bizimkide hiç durmuyor ya sürekli ya dönüyo yada tam idrar torbanın orda ayakları oraya vuruyo koşa koşaa gidiyom wc ye 😂🙈
Araf91 Sose sırt üstü uyumayın bebeğe kan akışı azalıyor. Genelde sol tarafa yatmaya çalışın ka akışı daha rahat oluyo
sultanacan ilkannelikkk benimde öyle daha 25 haftalığım bide biri ağzımı burnumu kapatıyormuş gibi oluyor :)
Sose Araf91 evet ya öylemiş ama ben bazen geceleri kendimi sırt üstü uyurken buluyorum 🤦🏼♀️ buna çare bulamadım. Eşime de dedim beni öyle görürsen ya döndür yada uyandır diye o da uyuyor haliyle görmüyor 🤦🏼♀️🤷🏼♀️