2prensannesi06 Omurdeniz kıyafet olarak alınacaklar tamam ama temizlik bakım ürünleri alınacak bide çantam hazır değil 🤷🏻♀️
Guzel_anne Omurdeniz bebek odamız kurulmayı bekliyor , kıyafetleri yıkandı ütülendi , benim gecelik ve pijamalar ütülenmek için bekliyor , önümüzdeki hafta temizlik olcak inşallah sadecee yatıyorumm 🙈🤭
Ziem18 Omurdeniz benimde çantam hazır herşey yıkanıp ütülendi ve çantaya koyuldu bu hafta içi de beşiği gelcek onun içindekiler yıkancak bide evimi Doğumdan önce güzelcene temizlemem kaldı 😂
bltern1 Omurdeniz amaan son hafta yaparım hepsini diyodum doktor kontrolünde erken doğum riskin var denince 2 gün içinde hepsini bitirdim hazırladım bakalım aslında erkenden hazırlanmalı ne olacağı belli olmuyor
Sibelezgi Benimde hersey hazir ama.ev tasicam.bu hafta sonrasinda besigimizi.kurup son eksikleri alacagiz kisiler.esyalari.bu arada kactane tulum aldimiz herkes alma.dio.ama.surekli camaasrimi yikicaz 2 hastane.cikisi 3 5 tanede takim var yetmez gibi ama.alma buyuyo giyemiyor diyolar
cansugrn Omurdeniz bizim odamiz boyandi bu hafta mobilyamz gelcek sonra da oglusumun kiyafetlerini yikayip yerlestircem sonra da hastane cantami hazirlarim insallah🙂
Dyguklc Omurdeniz bugun odasini camasirlarini herseyin8 tamamladim ama avize hali telsiz falan eksik onlarid internetten falan siparis vercem cok yorulduk ama guzel oldu allaha sukur ya
Silasila Omurdeniz Evett herşey hazır odası kuruldu süslendi kıyafetleri yıkandı ütülendi hastane çantamda bir köşede hazır beklemedeyiz 🙈
Nurcihn Bende 34+2 haftalik olduk herşeyi yıkandı utulendi çanta hazırlandı beklemedeyiz 40 gün kaldı inşallah 31 haftada hazırladım herseyi