aaa2515 merhaba 🌺 dün progestan ilacı kullanmaya başladım ve midem felaket durumda, vitamin ilacı ve o ilaç beni çok kötü etti. Yemek borum ve midem yanıyor… ne yapabilirim? tavsiyesi olan var mı?
ogrencianne35 aaa2515 doktorunuz progestan fitil olarak kullanabileceğinizi söylemedi mi ? progestanin yan etkisi çok olduğu için genel de doktorlar vajinal fitil olarak öneriyor
mercimeginanne aaa2515 progestanı doktoruna danışıp alttan alabilirsin. Mide ağrın içinde rennie, yeşil elma veya soğuk süt öneririm
Sumeyraaa32 aaa2515 canim ilk zamanlarda oluyo bende kullaniyorum canim 19+4 um hala kullaniyorum doktorum kullanmami soyledi basindan beri kullaniyorum alisiyo insan zamanla ama cok kotu yaparsa seni dokturunla konus fitil onerirse oyle kullan
karazlem aaa2515 doktorunuza bi danışın isterseniz o ilacı vajinadan da alabiliyorsunuz, ben o sekilde kullanmıştım. Hiç yan etkisi olmadı.
Sumeyraaa32 aaa2515 cok cok az oluyo vajinaldan alinca ama agizdan almani onerirse yatmadan once ic derim uyku halide yapiyo mide agrisida
Balonnnnn aaa2515 benim de çok yanmıştı bal zencefil karıştırıp yuttum, iğde yedim, gaviscon vs. Sen de şifa bul inşallah 😊
gaamzee aaa2515 Ah benim doktorumda ilk ilacı verdiğinde açıklama yapmamıştı ağızdan alıyordum berbat olmuştum mide yanması tansiyon düşüklüğü vs.. sonra kötüyüm diye yazdığımda fitil olarakda alabilirsin aynı ilacı dedi. Ha fitil olarak alınca azaldı ama az gene kötüydüm taa ki bırakana kadar. Ama bence buda bünyesel :)
Selinbati aaa2515 bende aynı durumdayım vitamin hapı ve o lavobadan çıkamaz oldum hapı içer içmez 10 dk sonra lavobaya koşuyorum