bsrasd Herkese merhabalar 19+5 günlük hamileyim sırt ağrılarım başladı bel ağrım şimdilik hiç yok ama sırtımın sağ tarafında bir ağrı var ara ara ağrı giriyor bu durumu yaşayanlar var mı varsa sizler ne yaptınız ne yapmak iyi gelir?
Zeynep_ayaz bsrasd bende 19+3 oldum belim kitleniyor surekli yuruyunce sirt ustu yatinca napcam bilmiyorum 😒
Kediannesi123 bsrasd benim de bel ağrım çok fazla adet olacakmışım gibi bir ağrı sürekli 😫 magnezyum falan da kullanıyorum ama işe yaramıyor
Neshe08 bsrasd bende aynıyım 23 hafta olduk bız 1 aydır falan sırt agrım var göğüslerim büyüdü cok egık durmamdan kaynaklı dıye düşünüyorum kıtlatınca gecıyo masaj yaptırıyorum eşime
Kepiiiiianne Sağ taraf ise safra kesesı olabilir🙏🏻 Bi baktırın ıstersenız. Onun dısında rahım genısledıgı ıcın de olabılır. 🌸
bsrasd Zeynep_ayaz benim kasık kramplarım vardı ağrılarım ara ara kramp giriyordu onun İçin magnezyum verdi şimdide sırt ağrılarım başladı sırtıma vuruyor sanki ağrı :(
bsrasd Kediannesi123 bende sağ tarafıma kramp girdiği için magnezyum kullanmaya başladım ama hiç fayda etmiyor o geçmeden şimdi de sırt ağrılarım başladı 😢
Deryad Benımde 20. Haftadan beri geçmeyen sırt agrım var doktorum normal diyor 36. Haftamdayım sırt agrısı hala devam😬