Imraknisa Merhaba kızlar 😊 birgün bende hikayemi yazabilecek miyim derken çok şükür bugün nasip oldu. Kızımı bugün aldım kucağıma 38+2 yken 😊 Dün öğleye doğru nişanım geldi doktorumu aradım doğum ne zaman olabilir diye 2 3 gün içinde olur hazırlıklı ol dedi. Beklemeye başladım tabi. Bugün sabah 6 gibi hafif hafif sancılarım gelmeye başladı. Eğitimli olduğum için saat 10 a kadar nefesle pilatesle atlatmaya çalıştım. Ama bundan sonrası biraz zorladı çünkü dalgaların gelme hızı çok düşmüştü. Saat 11:30 gibi 3 dk da bir geldi. Artık hastaneye gidelim dedim. Hastaneye geldiğim de 6 cm açıklık vardı. Daha olmaz biraz daha bekle dediler. Bende duşa girmek istedim. Duşa girdikten 5 dk sonra ıkınma hissi geldi ne olduğunu anlamadım başta sonra suyum geldi hemen ebeleri çağırdım. Baktılar doğumun başlamış dediler. Yatağa aldılar. 2.ıkınma da kızım kucağımdaydı 😊 benimki de böyle oldu kızlar. Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
MustafaBirsenglTari Gözünüz aydin Allahim herkeze sizin gibi Kolay ve hizli dogumlar nasip etsin insallah 🙏❤️🌸