Zeynep0606 Hatice4446 cnm ben yasiyorum ka4in agrim oluyor kasik agrim oluyor ve disa vurdu hemoroid bacagima agri bile yapiyor zeytin yagini pamuga damlatip makata koyuyorum ve sabaha kadar yatiyorum rahatlatiyor sis iniyor
Ecelim036306 Hatice4446 doktor bana ilaç verdi de acıdan kurtuldum beterdi benim ki , şuan yrası da geçti
Aylinada35 Hatice4446 az önce bende paylaştım maalesef bende de var otururken bile açıyor iğne batar gibi oluyor
Zeynep0606 Busra34ybg zeytin yagi harika sabah hic birsey kalmiyor kesinlikle deneyin pamuga damlatip koyun
Ecelim036306 Hatice4446 karın ağrım yoktu , basur çıkan yer ağrıyor . Karın ağrısı bence daha kötü . Cerrah bana bağırsakta sorun olabilir hamilelik bitince tedavi olun dedi . Bağırsak kanseri riski yüksek oluyormuş . İhmal etme git Allah korusun
Kalbim3 Hatice4446 canım sana bir yöntem söylim yok böyle bişey acıdan kıvranıyodum ablam bebek pudrasının hemen geçirdiğini söyledi hemen uyguladım basladı rahatlamaya zaten sürdükçe geciyo bende çok şaşırmıstım okadar basur kremi işe yaramadı basit bir bebek pudrası gecirdi 👍
Kalbim3 Hatice4446 sadece makat arka bölümünde agrım oluyodu basur memeleri çok agrı yapıodu oraya sürünce geçiyo çok şükür