Mishi Seda6019 ilk zamanlar acitiyor evet ama ben 18. Haftamdayim. Artik hic ignenin batisi da ilacin yakmasi da gecti ilginc bir sekilde. Heralde vucut alisiyor. Kol cok agrili oluyor ama. En iyisi gobekten yapmak
elif000 Seda6019 canim tavsiyem önce ignenin icindeki havayi dışarı sık sonra vur ve yavaşca bas. O hava çok sızı yapıyor 🌸
mjora Öncelikle içindeki havayı boşaltın iğnenin en sivri ucu ete gelecek şekilde batırmanız lazım. İğneyi dik değil 45 derecelik açıyla göbeğe yakın değil daha çok yanlardaki yumuşak ete denk gelecek şekilde yapıyorum yapmadan önce de kolonyalı pamukla çok bastırmadan hafif hafif siliyorum soğudu için acıyı azaltıyor. Yaptıktan sonra da sadece kolonya sürüyorum bastırmadan yine soğuttuğu için.
Banuss45 minikprensimmm123 Evet 2. Düsükten sonra doktorum araştırma hastanesine sevk etti genetik test için, pıhtılaşma çıktı.
Esss58 Seda6019 gerçekten Zor kollarım mos mor oldu eşim yapıyor iğneyi geçen gün kendim yapayım dedim yapamadım içim bir değişik oldu doğuma kadar kullanacağınım .
tanya25 Tam 86 gündür her gün vuruyorum o iğneyi ilk başlarda biraz sıkıntı yaşıyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz :)
Anestezist Siz yine iyi durumdasınız ben kan sulandırıcıyı 8 binlik olandan kullanıyorum oda piyasada olmadığı için 4 binlikten 2 kez vuruluyorum birde Protestan dex iğnene günde 2 kez vuruluyorum..yani günde 4 kez iğne yapıyorum 😏
Banuss45 Anestezist Allahh yardımcınız olsun inşallah 🤲 Evet her halimize binlerce kez şükürler olsun, en azından güzel bi sebebimiz var. Tüp bebek için haftalarca, aylarca iğne vurulupta sonuç alamayanlar var, Rabbim kimseye aratmasın inşallah..
Gezen24anne Seda6019 9 aydır bir gün bile aksatmadan karından vuruluyorum bir süre sonra acı hissetmiyorsunuz
HandeSM Gezen24anne karnınız büyüyünce de karından yapılabiliyor o zaman nereye kadar yapılıyor bir sınır var mı acaba karınla alakalı. Ben ilk zamanlar koluma yaptırıyordum çok morarıp acıyordu mosmor olmuştu onun için göbekten devam etmeyi düşünüyorum da ondan size sordum deneyimli olduğunuzdan
balkupumm Seda6019 bende tam batirmiyorum valla zaten gidiyor içine yarıya kadar batırdım mi yetiyor 😅
Mishi Seda6019 kol hem yaparken aciyor hem sonrasinda benim kolum uyustu resmen. Bir de mosmor oluyor. Zaten son haftalar karin cok gerildiginden mecburen koldan yapiliyormus. Simdilerde gobege yapmak daha iyi