NilDenizpksr 132025 Onu bilemiyorum ama benim kese oluştuktan sonra belli oldu kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik
ayseck47 NilDenizpksr bende kalp atışını dinlemeye gittiğim de bir kesede 2 bebek gördük çok duygulandım ağladığım için çok az duyabildim kalp atışını 11 marta gidicem inşallah duyarım net bir şekilde
ayseck47 Zeyneprabia__ nasıl geçi bu haftalara kadar süreç biraz bahsedermisinz benim ilk hamileliğim biraz araştırdım hep tek yumurta ikizleri riskli deniyor bundan dolayı bazen üzülüyorum onlara bişey olcak diye korkumdan sevinemiyorum bile
Jasmine1_ Zeyneprabia__ mrb bende 12 haftada tek yumurta ikisine hamileyim doktorum arada zar göremedi sizin ki nasıl acaba doğum oldu mu nasıl geçiyor nasıl beslendiniz beni doktor baya korkuttu riskli diye inş bi şey olmaz tsk ederim
NilDenizpksr Cicianne_17 Çok değişik bı duygu ☺️ kalp atışını dinlemeye gittiğimizde öğrendik bizde kesede iki tane bebek gözüküyor diyince doktor şok olduk 🥰
NilDenizpksr ayseck47 Bende aynı durumdaydım 🥰 Allah’tan eşim akıl edip kalp atışını videoya almıştı saskinligimiz da videoya yansımış 😄 bizim için çok güzel bı anı oldu ☺️
Mavidenizz Merhaba benimde tek yumurta ikizleri bugün öğrendik. 6 haftalık çok değişik duygulardayim. Çok korkuyorum 🥺