Karacam Attent bnm biraz erken baktı kasılmalarım çok erken doğum risk vardı 33 ten buyana o yüzden ilaçta vermişti
Ebrusahin Berobeto şimdi geldim doktordan sancın var ama açılman yok evde cekmen daha ıyı senın ıcın burda sureklı kontrol edecekler bebeğe de zarar dedı doktor
Berobeto Ebrusahin ay hadi hayirli olsun darisi bana bende yarin hastaneye gitcem insallah 🥰bende hastaneye yatmaya gidiyorum 😂😂 artik biraz daha beklersek kizimi anaokuluna yazdircam karnimda
Ebrusahin Berobeto aynen dun akşam sancım vardı 100 lerdeydı cok kıvranıyordum sabah niianım gelfi ve kanamam oldu şimdi 2 cm açıklıkla kendı sancımla açılma beklıyoruz yatırdılar kuzu gıbı
Berobeto Ebrusahin yaa seninki daha erken gelecek gibi darisi basima 39 haftalik olduk bakalim nolcak halimiz
Arass__ Ebrusahin daha önce kactı canım sancın benim dün 43 dü ama hissetmiyordum hiç ya🤷🏻♀️ nezaman cogalır acaba
Ebrusahin Arass__ valla hatırlamıyorum bız doğduk şükür 3 gunluk olduk ama sezeryan olmak zorunda kaldık buna şükür
Nurerdogan01 Ebrusahin nasıl zormuydu bize 37 + 6 kontörler gidicem normal doğum görünüyor şehir hastanesi nasıl bu konuda
Meriiii9 Berobeto Bende 38 deyim bebek kanala inmiş ama sıfır sancı doktor sımdılik yakın gozukmuyo dogum dedi sadece asagıya dogru baskı var o zorluyor beni
Ebrusahin Nurerdogan01 Nurerdogan01 aminnnn o ılk an mükemmel 😍😍😍😍 Rabbim herkese nasip etsin inşallah