ADamla Himom perşembe günü 3500 grdı. 40. Haftayı görürsek normal doğamaz sınırı aşar dedi doktorumuz 🤭
minikprensesimm Himom bizde 37+0 olduk suanlık bizde de hiç bir belirti yok 30 haftadan beri baş aşağı kızım ama başka belirtimiz yok 🥰🙏🏻
hulya1esila 36+6 olduk bizde 32den bu yana kanala yerleşmişti bebek ama malesef biz sezeryan olacağız gün vermelerini bekliyorum ama oğlum bekler mi bilmiyorum çok kasiliyor karnım bu aralar bel ve pelvik ağrılarım da aşırı çok
Arass__ ayshoo 37+5 ve bendede aynı karnım cok aşagda bağırsaklar kendini boşaltıp doguma hazırlıyor 🙋🏻♀️ Bebek hareketleriniz nasıl acaba
E3466 Ttugceeli siz devletemi gidiyorsunuz yoksa özelemi gün verdimi doktorunuz 38 demi alacak sizi doktorunuz
babyceylan bukabu hayır bakılmıyor ultrasonda rahim ağzı kontrol ediliyor ona göre gün veriliyor açılma ya da açılma ya başlanmışsa 37 38 gibi alıyor sıkıntı yoksa 39 40 beklenebiliyor ama genelde 38 39 arası almayı tercih ediyorlar
fulakinci bukabu bilmiyorum maalesef ben normal doğum istediğim için bakıldı. Sanırım bakılmaz. Sonuçta çatı muayenesi normal doğuma uygunluk var mı diye yapılıyor. Doktorunuzla konuşup sezaryana karar verdiyseniz bence bakmaz 🙂
Ozlemust mrhbslm sancı dediğiniz nasıl acaba 🙄🤔🤔benim de sanki vajinama doğru bir ağrı girdi çıktı gece 5 dk falan sonra başka birşey olmadı
babyceylan Ozlemust o kasılma falandır ya da kramp. sanci girdi çıktı değil de girip 10 15 saniye baslangicta süren başladığı zaman anlamamanizin imkansız olacağı bir şey merak etmeyin sancıyı hissetmeye basladiginizde doğum sancısı olduğunu anlayacaksiniz
Ozlemust Ben 37+5im üstten basık çayın dedi haftaya tekrar muayene ederim dedi izne ayrılmış çok üzgünüm şuan sezeryan içinde tarih vermedi😔
Arass__ Ozlemust Benimde 37+5 bebiş fazla hareketli degil gibi bende ya. Uzanınca hareket ediyor ama 37 haftalıkken baya coşuyırdu icerde