Mervuras26 Kızlar merhabalar Allah nasip ederse yeni anne olacağım . Kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum ☺️
Mervuras26 Denizyildizii diğer markalarda olabilir ben genelde prima tercih ediliyor diye yazdım bir bilgim yok 🤗
Aysem3338 irorkay sleepy çok iyi çevremdeki herkes onu kullanıyor çok memnun bende onu kullancam inşallah
Denizyildizii Mervuras26 cnm ben neredeyse hepsini kullandım. primada çok parfüm var o yüzden doğallıktan uzak olduğunu düşünüyorum ayrıca sızıntıda yaptı. Ben sleepy ve molfix öneriyorum. Tabi her bebekte farklı olabilir. Birde yeni markalar çıktı onlar nasıl bilmiyorum
Mervuras26 Denizyildizii integramfa mühendisin oğlu sayfasında bir çok markanın incelenmesi var ama ben anne tecrübelerine güvenmek istiyorum ☺️🤗
Denizyildizii Mervuras26 bende araştırdım onları çok ama bebekten bebeğe göre de değişiyor. Ben şuan ikinciyi bekliyorum. Ona da hiç düşünmeden molfix alıcam fiyatı uygun denk gelirse sleepy de alabilirim ama prima asla almam
BsraAktr Ben de kesinlikle Molfix Pure&Soft bez almanı tavsiye ederim canım herkes çok memnun ben de ondan aldım kullananlar hiç sızıntı pişik vs yaşamadığını söylüyor içinde parfüm falan da yok zaten bence çok iyi yani 👍