Ayseguldt Busralbay inanki yemek mi yiyom gazmı yutuyom anlamadım 9 aya kadar ne yesem şişirdi balon gibiydim çözümüm de soğan süt ürünleri asitli herseyden uzak durdum bide yürüyüş yaptm
Nhlady Busralbay Bende bazen gaz problemi yasiyorum elini karnini oksar sekilde yuru gazin cikmasina yardim ediyor birde gun icinde hareketli olursam gaz problemim o gun olmuyor mesela
meltmakyldz Ben yaşıyorum canım özellikle akşamları yedikleri den çok oluyo sana ne dokunduğunu bulup yeme bence ben öyle yaptım birazda olsa geçti
Periocalll Bende de cok oluyor canım su icsem gaz yapiyor cok kotu. Doktorum yogurt yememi onerdi her gece yatmadan once bi kase yogurt yiyerek yattım baya faydasini gordum, tavsiye ederim 👍
Periocalll Hatice4446 oluyor tabiki canim ama sakin zorlama kendini gaz cikartmak icin ikinma aman diyim
Periocalll Hatice4446 ben biraz fazla ikindigim icin kesemdeki kanama alanina baski yapmisim kanamam oldu dikkat et dedi doktorum ikinma dedi
Busralbay Ya ben çok kötü oluyorum karın ağrısı mideme sırtıma vuruyor artık. Sıcak su torbası ve yoğurdu deneyeceğim. Şimdi gasicon diye bir yağ karışımı aldım bakalım işe yarayacak mı. Çok teşekkür ederim dönüşlerinize 🥰
Glbnpk Busralbay Merhaba. Gasicon kullandınız kı acaba iyi geldi mi? Ben de aldım ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum. Bilginiz var mı?
Umudayolculuk36 Busralbay her akşam yürüyüş bazen gece yatağa girnce oluyor eşim sırtımı ovuyor pışpışlıyor