Matmazel_ Kızlar doğum yaklaşınca nts ye girmek lazım diye duydum doktor bana henüz bişey söylemedi 35 haftalığım
gulfem_93 Matmazel_ 34+2deyken girdim. Sonra geçen hafta 36 haftamda girdim. Bu hafta da gireceğim 37 dolacak.
Lokumcuk Matmazel_ 35 te baslayacagız ama ben 30. Haftada Bi kere girdim bebegin kalp atısı yüksek görüldüğü için cok sükür hareket halinde öyle oluyordu sadexe
aryldz Matmazel_ bende 35. Haftadayım hiç girmedim doktoruma sordum 37.haftadan sonra dedi bana neye göre giriliyor acaba🤷🏻♀️
Ecmelbeyza Matmazel_ ağrı şikayet var mı demişti ben de kasıkta bazen adet ağrısı oluyo diyince hemen nst istedi 33.haftada . Bence erkendi ama öyle diyince istedi
derinsart Ecmelbeyza sizin erken istemis bende o haftamda ağrım var dedigimde normal artık bebek büyüyor dedi ağrıların olcak sıklaşırsa 5 dakkada bir olur be dinlenmene ragmen geçmzse bilgim olsın demişti
derinsart Matmazel_ benim ağrılarım adet ağrıısna benziyor hani adetten bigün önce veya adetin ilk günü olur ya rahatsiz edici
Nisanannesi4 Matmazel_ 37 haftamda kontrole gidicem 34 te gittiğimde nst ye bağlamadı 37 de girerim sanırım artık merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu 😂