Momy-iremmmmm SELAMLAR 🐥 dayanamayıp Subway yedim içerisinde dana jambon ve Hindi Füme vardı ama kizartilmasını istedim fırında çok canım istemisti çünkü… Birde köfteyi döküm tavada yaptım yağsız olsun diye içi pisti mi pismedi mi anlamadan yedim🤭 Var mı böyle hikayeler ? 🐰
Omerhatice Momy-iremmmmm ben ne var ne yok yiyorum bacım valla hersey dozunda güzel 🥰😇 bu 2. Gebeliğim ikisindede ayni gidiyorum
yagmurksr Momy-iremmmmm hamileliğim boyunca canım ne isterse aşırıya kaçmadan hepsini yedim cok şükür sağlıklı gayet iyi bi bebek olarak doğdu kızım
Himom Momy-iremmmmm ay ne olacak fazla tüketmediğin sürece bir şey olmaz.. doktor Kağan Kocatepeyi izlemeni öneririm
Olivia Valla bende iki gebeliğimdede herşeyi yedim çok şükür bişey olmadı canının çekmesi daha kötü bence ama yine Allah bilir 😁😁
Sermec27 yagmurksr yağmurum nasılsın canım yaren nasıl rabbim bana da nasip etsin evladımı kucagıma almayı inşallah 🤲 🥰
yagmurksr Sermec27 canim benim cok şükür iyi o da sadece biraz eziyetli yorgun geçiyor günlerim Rabbım sag salim eline almayı nasip etsin inşallah güzel dostum benim dört gözle bekliyorum teyzesinin balını 🥰
Hatice11 Momy-iremmmmm Bu ikinci hamileligim ilkinde de yedim abartmadan canım cektiginde kokoreç bile hatta.Bunda da yiyorum fazla olmamasına dikkat ederek salam sosis kokoreç vs ☺.Sadece fazla tüketmeyin
Momy-iremmmmm Hatice11 Katılıyorum 👌 bende 1 kere 12. Haftada yemiştim kokoreç. Ama yine olsa yerim 23. Haftadayım 😋
Sermec27 yagmurksr rabbim bu sefer kavuşmayı nasip etsin canım sabırla bekliyorum her gün görüyorum minik prensesle resimlerinizi darısı başıma rabbim nasip etsin inşallah 🤲 🥰 🌸
yagmurksr Sermec27 olucak inşallah kuzum sen içini ferah tut dualarım seninle az kaldı bak zaman geçiyor cok şükür 🤲
Sermec27 yagmurksr inşallah canım inşallah 13 hafta civarı kaldı inşallah zaman su gibi akıp geçsin bir an önce inşallah 🤲 🥰
yagmurksr Sermec27 ayy bak ne kadar da az kalmış cok şükür yaa dualarım seninle dostum her zaman hemde ah keşke yakınımda olsan ben seni hiç bırakır mıydım 😔
Sermec27 yagmurksr canım arkadasım benim duaların yeter rabbim bu sefer sevindirsin inşallah sana güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah vardır rabbimin bir bildiği 🤲 💜🌸
yagmurksr Sermec27 bıdığımın ilk resmini dört gözle bekliyor olucam kuzum sen kendine iyi bak güzel beslen dinlen o yeter
Sermec27 yagmurksr inşallah canım elimden geldiğince dikkat ediyorum canım her an dilimde dua rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰