Ftmm Neslihan1903 evet canım bıraz daha az hissediliyor ben bazen hıc hissetmıyordum doktor sebebinin ters oldugunu soyledı
Asx Neslihan1903 33+4 makat geliş hareketler çok yavaş. Mideme kaburgama vuruyor diyorlar hiç öyle bişey olmadı hep aşağıda hep yavaş. Doktora sordum yavaş hissedersin normal dedi ayaklarını rahat hareket ettirecek yeri yok dedi
Neslihan1903 Asx benimde bir yerine vurmuyor her yerini oynatıyor ama eskisi kadar değil mesela ben bacaklarımı asla kapatamıyorum yatarkendw yastık koyuyorum
Ftmm Neslihan1903 yok canım korkma ama arada hareketını hissedersin donmesi ıcın hareketler var yap benim de 33 de dondu canım
Asx Neslihan1903 aa o bende de var o da mı makat gelişle alakalı acaba. Sağa sola dönüş yatakta çok zorluyor yastık koyup yatıyorum ben de
Neslihan1903 Asx bence onunla alakalı otururken bacaklarım biri anyada biri Konya’da yatakendw kapatamıyorum canım açıyor dönerken çok zor az kaldı sabır diye diye devam ediyorum 2 saatte bir kalkıp yürüyorum açım geçsin diye ne yapım 😂
Neslihan1903 egemommm çok iyi maşallah benimde 32 de 2151 gr di 43 santimdi Perşembe gideceğim bakalım ne olmuş minnak kızım
melmural @Neslihan1903 rabbim yardımcın olsun inşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🙏🏻🌸 kız mıydı bebiş ismi ne 🌸
egemommm Neslihan1903 kontroller haftada bire düştü artık yarın bakalım ne dicek doktor amcamız🙈 5 nisan da alalım dedi bende seçme hakkım varsa 2sinde alalım dedim,evlilik yıldönümümüzde gelsin diye 😍😀
Neslihan1903 imerveg valla benden yana pek umutlu değilim doktor ama makat gelişleri aralarında ayrılıyor araştırırsanız saf makat gelişli bebek dönmüyormuş genelde benim rahim şeklimle alakalı zaten benim dönsede dönmesede sezaryen olacağım
Neslihan1903 Ftmm bana uğraşma dedi doktorum zaten sezaryen olacağım şeker ve tansiyondan dolayı o yüzden nasıl rahatsa artık
Ozlemzeynep BrcHmt hadi ya benim kafası aşsağı dönmüş dedi de doktor bende makat o mu dedim acaba 🙈 sağol canımm bende 32+3 deyimm
BrcHmt Ozlemzeynep ne güzel ya 😍 normal doğum düşünüyorsun sanırım sen de .. inşallah benimki de döner 🤲🏻
Neslihan1903 egemommm hadi Ya benim tarihimde 2 nisan 💕 benimde haftada bir ama şu an eşim covid pozitif olduğu için bende karantinadayım maalesef Perşembe gideceğim büyük ihtimal test tekrarlayıp benim minnak kızı tam 37 de alacaklar tüp bebekler biraz farklı bir sistemi var aslında 39 olmuş oluyor 37 de
egemommm imerveg ebe bana dönmesi için bir kaç hareket gösterdi ama yapmıycam yanlış bişey yaparım diye,zaten yapsam da doktor sezaryen diyo🙄 😀
imerveg egemommm evet varmis hareketler ama bende cesaret edemedim🤭 donmedi diye sezaryen mi baska nedenlerde mi var
egemommm imerveg tansiyonum düzensiz canım ya doğum da yükseleblir de dedi, biraz kilo da var öylelik büyük ihtimalle sezaryen dedi😊 ben illa şu olsun demiyodum miniğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyodum belki sürpriz yapar normal olur 🙈😂😂
imerveg egemommm anladim canim hayirlisi olsun saglikli olsun. Tabii ki oyle saglikli olsunlar da gelis tarzi onemli degil❤ Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins 🌸🤲🏻