Clkaysgl Merhaba bayanlar adetim iki gün gecikti bugün kasıklarımda agrı hissettim çok az bı kan geldı pedı takınca kahverengı lekelenme var sadece ılk hamılelıgım olduğu için olanlar varsa yardımcı olurmusunuz ✨
aselsmom Clkaysgl aynısı bugün bendede oldu adetim 2 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptığımda hayali çizgi dedikleri o ikinci çizgi vardı bugün kahverengi kanama gelmiş bende burda durup bekleyim var mı bizim gibi olup gebe kalan
Umutduru Clkaysgl Canim benim de dediğin gibi olmuştu çamaşırıma bulaşti sadece değiştirince gelmedi birdaha ne kadarlıksın peki
ZeynepYaren Clkaysgl benim adetime 2 gün kala nokta kadar kahverengi leke gelmişti . Adet mi olacam derken çünkü kasık ağrımda vardı . Hamileymişim 🙈🌸
Clkaysgl ZeynepYaren bende nokta kadar degılde bır parmak uzunluğunda akmış ama duan hem bel hem karın hem kasık agrısı var bende
aselsmom Clkaysgl çok belli belirsiz bir hayali çizgi var bir tek ben mi görüyorum acaba dedim 2 kişiye daha gösterdim onlarda gördü umutluydum adetimde gecikince bugün kasıklarımda bir ağrı bir üşüme lavaboya gidince baktım kahverengi kanama vardi
Rumiii Clkaysgl ben 1 düşük yaşadım ama öyle cümleler kurmayınyatağ mahkum ne olcagını bilmeden beklemek çok zor hayırlısını güzel şekilde isteyin😌
Clkaysgl aselsmom bende bu 3 ay artık annemler olmuyorsa hastaneye götürelim dıyor zoruma gidiyor bende ovülasyon almıştım ınsallah onlarda başkasına nasıp olur benım hayırla sağlıkla bı bebegım olurda
Aysem3338 Clkaysgl aynısı bende oldu canm normal adet gibi kanama değil ama kahverengimsi birkaç gün sürdü sonra geçti sonra hamile kaldm inşallah sendede olur hayırlısıyla
aselsmom Aysem3338 kahverengi akıntı miktarı çok yoğun muydu yada ne kadardı bendede geliyor adetim 2 gün geçti bugün kasık ağrısı üşüme ve kahverengi kanama var endişeleniyorum 2 aydır deniyoruz dün erken gebelik testinde silik bı çizgi vardı sevinmiştim bugün bu kahverengi kanama beni korkuttu açıkçası