Emneyldzlrr50 Yaseminatik57 11+5 im sabah bulantıları biraz daha sakinledi karnım çok acıkıyor salı günü iki test ve cinsyet için hastaneye gideceğim hayırlısı olsun ❤️😘🤰🏻
Tulis_bebisi 14+5 haftaligim hafif seyirme hissediyorum günde 2-3 kez mide yanması ve WC çıkma harici sıkıntım yok çok şükür 🤲 iki hafta sonra 16 haftada İnş cinsiyet ogrenicem heyecanla bekliyorum 😊🤰
Yesimykc HanifeA bizde yarindan itibaren 15 haftalik olucaz. Ikili tarama testi yaptirdim sonuc normal cikti. Acaba üclu tarama testi yaptirmayi dusunuyormusunuz. Ben sanki kararsizim
balkupumm Yesimykc anladım kuzum bende ikili tarama oldu çok şükür iyi çıktı. 14+5 te kontrolüm var Çarşamba bakalım söyleyecek mi üçlü taramayı bilmiyordum
Aseleylul06 11+2 kanaması olan oldumu acile gittim şükür bebeklerde hiç bir sıkıntı yok normal mi bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Cicek10 Aseleylul06 benim de tam o dünlerde oldu ama bebekte bir şey yoktu sonra da geçti zaten hemen progestan iğne kullandım size de ilaç verdiler mi
Zehrayrr Seymanur23_ ayy inşallah öğrenirsin cinsiyetini gidince 🥰 ben gözlerim dolu çıktım dün ilk kez elini ayağını gördüm net bir şekilde 🥺çok duygulandım inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🥰
Tazebirannecik Zehrayrr benmde doğum tarihim 17 eylül 🥰 12+1 iz cinsiyet gakknda erken dedi konuşmuyor benm doktor meraktan öleceğim 🥲🥲
Zehrayrr Tazebirannecik benim doktor da erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek dedi burda gülsen_mustafa diye bir hanımefendi var ultrason resmini ona attım oda erkek dedi 🥰inşallah hayırlı evlat olurlar 🤍🤲🏻
Tazebirannecik Zehrayrr gulsen mustafa banada kız dedi bakalım neler olcak 🥰 amin inşallah sağlıklı sıhhatli hayrlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil 🌹👼🏻
2prensesannesi1 Yaseminatik57 bu gece 12 haftalık olacaz bulantım çok prilam ilaç kullanıyorum birgün içmedim hastenelik oldum halsizlik yorgunluk var böyle geçiyor günler
061018 2prensesannesi1 malesefbende 11+2 deyim prilamı birakmistim aliskanlik yapmasin diye ama bulantilarim aşiri fazlalasti mecburen tekrar başladim en azindan icinde sadece gece kusuyorum.umarim bian önce gecer bu günler🥰
HayatdevamEdiyor 2prensesannesi1 canm bende 12+4 bende biraz ii olmuştm tekrar başladı bulantılar her akşam priliam içiyrm bide midemde iğrenc bir tat var sakız çiğnemeden duramıyrm tadı almamak için kıza benzetti doktur ama ben erkek hissediyrm nedense baştan beri hayırlısı olsn inş kokulardan bıktm artk zar zor yemek yapıyrm 😓☹️😩
Kumsalkaran pink_dream25 ya canım baya hareketliydi ilk yüzü dönüktü doktor ultrasyon ekranı açtığı an kendini yan çevirdi sonra sırtını döndü ama ayaklar hep tekme atıyodu😂🤭 bakalım inşallah iki hafta sonra öğreniriz
Minteha Yaseminatik57 maşaallah 😍 peki ultrason da tek kese mi ? bende merak ediyorum acaba ikiz olur mu diye? rabbim nasip ederse bende çok istiyorum🤲🏻
Yaseminatik57 Minteha. Evet tek kese iki tane kuzucuk gördüm doktorum sırt sırta vermişler yatıyolqr diyince çok duygulandım ya darısı isteyen herkesin başına inşallah😍❤
Yaseminatik57 OzgeAlya. Yaa çok merak ediyosun dimi bende çok merak ediyorum inşallah zaman tez geçerde hemen öğreniriz korkuyorum bazen doktor kız der sonra erkek gelir diye ikiz ya bide yandık😂😂😂 Hadi hayırlısı olsun hepimiz hakkında❤❤